Θέματα Εργασίας > Εργασία στο δημόσιο τομέα
Πάρος: Το μπάχαλο του Κ.Υ. και η απαξίωση της ΠΦΥ & της ειδικότητας
thepap:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΜόλις το διάβασα μου ήρθαν στο μυαλό κάτι αποτυχημένοι πολιτικάντηδες (πρώην κοινοτάρχες πολιτευτές κ.λ.π.)που έβαλαν γραβάτα και νομίζουν ότι κάτι έγιναν ξαφνικά.
Τους είναι αδύνατον να σκεφτούν ότι θα τύχουν ίδιας αντιμετώπισης με τον απλό και συνήθως (σε αντίθεση μ αυτούς ) αξιοπρεπή αγρότη.
Θυμάμαι όταν ξεκίνησα στο Κ.Υ. που μου είπε ένας απο αυτούς το εξής. Γιατρέ πως μπορείτε εδώ με τους χωριάτες? Μετά την απάντησή μου δεν ξαναπλησίασε στο δικό μου Ιατρείο.
Ελπίζω μόνο το δημοσίευμα να είναι αληθινό γιατί πλέον δεν μπορώ να εμπιστευτώ ούτε τον ......... μου.
--- Τέλος παράθεσης ---
Ποιά ήταν η απάντησή σου;
--- Τέλος παράθεσης ---
Τον ρώτησα τι σημαίνει χωριάτης γι αυτόν και τι νομίζει ότι έχει αυτός διαφορετικό από τους ανθρώπους με τους οποίους μεγάλωσε μαζί, πήγε σχολείο μαζί και τώρα τους κερνάει και κανένα καφέ στο καφενείο , που τον κάνει να ξεχωρίζει, μαζί φυσικά με τα σχετικά υπονοούμενα
Gatekeeper:
Καιρός οι να περάσουν οι δομές της ΠΦΥ στις αντίστοιχες διοικητικές περιφέρειες με παράλληλη κατάργηση των υγειονομικών περιφερειών .
Κάθε κατεργάρης στον πάγκο ή μάλλον στην περιφέρεια του ...
Ορθοπαιδικός:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΚαιρός οι να περάσουν οι δομές της ΠΦΥ στις αντίστοιχες διοικητικές περιφέρειες με παράλληλη κατάργηση των υγειονομικών περιφερειών .
Κάθε κατεργάρης στον πάγκο ή μάλλον στην περιφέρεια του ...
--- Τέλος παράθεσης ---
Θα αλλάξει κάπου η νοοτροπία αν αλλάξουν οι σφραγίδες; Ή οι εκάστοτε περιφερειάρχες-νομάρχες κλπ είναι πιο σκληροί εργοδότες από τους διευθυντές των υγειονομικών περιφερειών; Μετά θα λέμε (λένε) ότι κακώς αποφασίζει κάποιος άσχετος (περιφερειάρχης) για τα υγειονομικά...
Μόνο οι ταμπέλες και οι σφραγίδες θα αλλάξουν.... Εκτός αν εννοείτε ότι σκοπός είναι να καταργηθούν μερικές άχρηστες θέσεις εργασίας (των εργαζομένων δλδ των υγειονομικών περιφερειών).
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση