Γενικά > Νομικά θέματα

Ο χρόνος του αγροτικού μετράει ως προυπηρεσία για την βαθμολογική αναβάθμιση.

(1/7) > >>

Argirios Argiriou:
Ο χρόνος του αγροτικού μετράει ως προυπηρεσία για την βαθμολογική αναβάθμιση. ( Από επιμ. Β σε Α κοκ)

Ν. 4025/2011 (ΦΕΚ A΄ 228/02-11-2011) . Άρθρο 28 παράγραφος 2. Ο χρόνος υπηρεσίας των ειδικευμένων ιατρών του Ε.Σ.Υ., που διανύθηκε σε Νοσοκομεία, Κέντρο Υγείας ή Περιφερειακό Ιατρείο ή Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο, για την εκπλήρωση των καθηκόντων ιατρού υπόχρεου υπηρεσίας υπαίθρου, προσμετράται ως χρόνος προϋπηρεσίας για την επιστημονική εξέλιξή τους.

ΑΡΗΣ:
Το ίδιο και ο χρόνος του αγροτικού επί θητεία.

Νόμος 4368/2016, άρθρο 43.

3. Στην παρ. 2 του άρθρου 28 του ν. 4025/2011 (Α' 228) προστίθεται εδάφιο ως ακολούθως:
«Ο χρόνος υπηρεσίας των ειδικευμένων ιατρών του Ε.Σ.Υ. που διανύθηκε σε Π.Ε.Δ.Υ.- Κέντρο Υγείας ή σε Π.Ε.Δ.Υ. Περιφερειακό Ιατρείο ή σε Π.Ε.Δ.Υ. Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο, ή σε Π.ΕΔ.Υ. Ειδικό Περιφερειακό Ιατρείο σε νησιωτικές, ή άγονες και προβληματικές περιοχές, όπως ορίζονται στο π.δ. 131/1987 (Α' 73) και σε σχετικές υπουργικές αποφάσεις, για την υπηρεσία υπαίθρου επί θητεία, προσμετράται ως χρόνος προϋπηρεσίας για την επιστημονική τους εξέλιξη.»

Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Επιμελητής Α' μου ανέφερε ότι από το γραφείο προσωπικού του είπαν ότι δεν μπορεί να επικαλεστεί το αγροτικό για την εξέλιξη σε Διευθυντή επειδή το είχε χρησιμοποιήσει για την εξέλιξη από Β' σε Α'.
Έχει βάση;

ΑΡΗΣ:
Ο χρόνος προυπηρεσίας μετράει μια φορά, δεν μπορεί να μετράει δυο φορές.

Clemence:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΕπιμελητής Α' μου ανέφερε ότι από το γραφείο προσωπικού του είπαν ότι δεν μπορεί να επικαλεστεί το αγροτικό για την εξέλιξη σε Διευθυντή επειδή το είχε χρησιμοποιήσει για την εξέλιξη από Β' σε Α'.
Έχει βάση;

--- Τέλος παράθεσης ---
Δεν κατάλαβα, για να γίνει Α' από Β' δεν το επικαλέστηκε; Γιατί αν όχι τότε λογικά μπορεί να το επικαλεστεί τώρα.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση