Γενικά > Νομικά θέματα
Ο χρόνος του αγροτικού μετράει ως προυπηρεσία για την βαθμολογική αναβάθμιση.
Αρχίατρος:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΤο αγροτικό άγονο ή μη προσμετράται. Όπως αναφέρθηκε παραπάνω και η παράταση και το επί θητεία.
Για τα άλλα που ρωτάτε δεν γνωρίζω.
--- Τέλος παράθεσης ---
Από που προκύπτει ότι η παράταση της υποχρεωτικής υπηρεσίας υπαίθρου μπορεί να προσμετρηθεί για την εξέλιξη από Β' σε Α'; Υπάρχει κάποια συγκεκριμένη διάταξη;
Επίσης γραφείο προσωπικού είπε σε συνάδελφο ότι παρόλο που είχε σύμβαση με φορέα κοιν ασφάλισης, επειδή είχε ταυτόγχρονα ιατρείο δεν μπορεί να προσμετρηθεί ως προϋπηρεσία. Τι ισχύει τελικά; Ισχύει και για σύμβαση ΕΟΠΥΥ;
Ευχαριστώ.
--- Τέλος παράθεσης ---
Μετράει όμως για την μισθολογική κατάταξη σαν υπηρεσία στο Δημόσιο. Οπότε δεν ξέρω αν πάνω σε αυτό μπορεί να πατήσει κάποοις.
dinaras:
Γεια σας,
Ήθελα να ρωτήσω κι εγώ κάτι συναφές με αυτό που συζητάτε από την πλευρά μου
Ο χρόνος που γράφεις ως ΕΙΔΙΚΟΣ (=με τίτλο ειδικότητας) αλλά σε θέση παρατασιακού ειδικευόμενου (χρόνος ο οποίος μοριοδοτείται για τους διορισμούς στο ΕΣΥ και μετρά κανονικά ως προϋπηρεσία με συγκεκριμένα συντελεστή), μετράει για να εκπληρωθούν οι προϋποθέσεις για να εξελιχθείς από επιμελητής Β' σε Α'
Ευχαριστώ πολύ
Όμηρος:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΓεια σας,
Ήθελα να ρωτήσω κι εγώ κάτι συναφές με αυτό που συζητάτε από την πλευρά μου
Ο χρόνος που γράφεις ως ΕΙΔΙΚΟΣ (=με τίτλο ειδικότητας) αλλά σε θέση παρατασιακού ειδικευόμενου (χρόνος ο οποίος μοριοδοτείται για τους διορισμούς στο ΕΣΥ και μετρά κανονικά ως προϋπηρεσία με συγκεκριμένα συντελεστή), μετράει για να εκπληρωθούν οι προϋποθέσεις για να εξελιχθείς από επιμελητής Β' σε Α'
Ευχαριστώ πολύ
--- Τέλος παράθεσης ---
Δεν υπάρχει νομοθεσία που αναγνωρίζει την προϋπηρεσία σε θέση παρατασιακού ειδικευόμενου ως χρόνο που μετράει για την εξέλιξη από Β' σε Α'. Φυσικά ο χρόνος αυτός μετράει για την μισθολογική εξέλιξη .
Δεν πάνε όλα με τη λογική (και) στα θέματα αυτά. Σημειωτέων ότι η προϋπηρεσία ιατρού με ειδικότητα σε θέση καθηγητή Μέσης Εκπαίδευσης υπολογίζεται για την βαθμολογική εξέλιξη ως χρόνος προϋπηρεσίας στο ΕΣΥ (παρ. 2 του άρθρου 135 του ν. 4600/2019),κάτι εξωφρενικό κατά την γνώμη μου...
GirousisN:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν υπάρχει νομοθεσία που αναγνωρίζει την προϋπηρεσία σε θέση παρατασιακού ειδικευόμενου ως χρόνο που μετράει για την εξέλιξη από Β' σε Α'. Φυσικά ο χρόνος αυτός μετράει για την μισθολογική εξέλιξη .
Δεν πάνε όλα με τη λογική (και) στα θέματα αυτά. Σημειωτέων ότι η προϋπηρεσία ιατρού με ειδικότητα σε θέση καθηγητή Μέσης Εκπαίδευσης υπολογίζεται για την βαθμολογική εξέλιξη ως χρόνος προϋπηρεσίας στο ΕΣΥ (παρ. 2 του άρθρου 135 του ν. 4600/2019),κάτι εξωφρενικό κατά την γνώμη μου...
--- Τέλος παράθεσης ---
Πιθανότατα είμαστε η μοναδική χωρα στον κόσμο που για τη βαθμολογική εξέλιξη των ιατρών του δημοσίου συστήματος υγείας δεν προσμετράται η προϋπηρεσία στον ιδιωτικό τομέα ως ειδικευμένος ιατρός, αλλα προσμετράται η προϋπηρεσία σε άλλο επάγγελμα (καθηγητής Μέσης Εκπαίδευσης).
dinaras:
Εγγραφή ή Είσοδος
Δεν υπάρχει νομοθεσία που αναγνωρίζει την προϋπηρεσία σε θέση παρατασιακού ειδικευόμενου ως χρόνο που μετράει για την εξέλιξη από Β' σε Α'. Φυσικά ο χρόνος αυτός μετράει για την μισθολογική εξέλιξη .
--- Τέλος παράθεσης ---
Δηλαδή μετράει να είσαι μη ιατρός (π.χ. δάσκαλος) για να εξελιχθείς στους βαθμούς των ιατρών ΕΣΥ
ΑΛΛΑ την ίδια στιγμή
ΔΕΝ μετράει να είσαι αποδεδειγμένα με τίτλο ειδικότητας κανονικός ειδικός ιατρός (σε πόστο παρατασιακού) και να εργάζεσαι σε τριτοβάμιο νοσοκομείο βλέποντας ασθενείς, κάνοντας εφημερίες και πλήρη καθήκοντα;
Μιλάτε σοβαρά τώρα; Πωωωω
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση