ΠΦΥ -Εκπαίδευση > Συνέδρια - Εκπαιδευτικές συναντήσεις

ΜΕΤΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ-ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΓΕΝΙΚΩΝ ΙΑΤΡΩΝ

<< < (10/19) > >>

silvertaur:
Μετεκπαιδευση εννοουσα στο νουμερο 1.

Περι εκπαιδευτικων κεντρων το γνωριζα,αλλα λειπει η ουσια, δηλαδη ποια ειναι αυτα; εχουν δημοσιευτει σε ΦΕΚ; Αναφερομαι στις μετεκπαιδευσεις της δικης μας ειδικοτητας και μονο οπως αλλωστε λεει και ο τιτλος του θεματος
Καποιος που εχει κανει μετεκπαιδευση μπορει να βοηθησει ουσιαστικα σχετικα με τη διαδικασια;

Οσο για τη συμπεριφορα φανταζομαι αφορα τον χρηστη που spamαρει-τρολαρει διαρκως, γνωστη πρακτικη αναλογων users σε αλλα sites που θελουν ειτε να αποπροσανατολιζουν ειτε να φαινεται παντα το δικο τους μηνυμα τελευταιο (τωρα αν ειναι ασχετο το μηνυμα-οπως αυτο περι λοιμωξιολογιας ή αυτο περι εταιριας management υγειας- ειναι αλλη ιστορια).
Ρητορικη ερωτηση: τα ασχετα μηνυματα ειναι spam-τρολ ή οχι;

Δ. Κουναλάκης:
Από πότε είναι άσχετα μεταπτυχιακά προγράμματα που απευθύνονται και σε γενικούς ιατρούς.
Αν θέλεις να μάθεις τι είναι trolling διάβασε εδώ: Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

silvertaur:
Θα συστησω καλυτερη αναγνωση του μηνυματος μου. Ανεφερα 2 χαρακτηριστικα μηνυματα τρολ-spam του συγκεκριμενου που ειναι ασχετα με τον τιτλο του θεματος.Οποτε μαθηματα περι τρολινγκ παρακαλω σε οσους δεν διαβαζουν προσεκτικα.

Επισης δε θελει πολυ μυαλο να καταλαβει καποιος οτι σε 3 μηνυματα μου σε ελαχιστη ωρα εβαλε τα spam του (απο 1 μηνυμα εκατερωθεν δε φαινεται γιατι προφανως επενεβη ο διαχειριστης) με προφανη σκοπο σε αυτο το θεμα να φαινεται παντα τελευταιο το μηνυμα του, γνωστη τακτικη που ακολουθειται και σε αλλα sites. Επαναλαμβανομενη συμπτωση (3 φορες και μαλιστα ταχυτατη) ως γνωστον παυει να ειναι συμπτωση.

Αλλως αν ακολουθησω εγω και αλλοι την τακτικη του σε καθε θεμα θα αρεσει στους υπολοιπους χρηστες πουν θετουν ερωτηματα ουσιας;

Επι της ουσιας τωρα, οποιος εχει κανει μετεκπαιδευση και μπορει και θελει να βοηθησει ουσιαστικα θα ηταν εξαιρετικα χρησιμο για ολους.

Dott.diMG:
Πρώτα απ’ όλα συνάδελφε όπως θα γνωρίζεις το φόρουμ έχει εγγράψει >4 χιλ. μέλη. Ως εκ τούτου πότε ένα ΠΜΣ έχει ή όχι ενδιαφέρον για κάποιους δεν συμβαδίζει κατ’ ανάγκη με το δικό σου ενδιαφέρον.
Μετά την αναφορά μου στο management ρώτησαν κάποιοι συνάδελφοι κατ’ ιδίαν αν ξέρω κάτι σχετικό οπότε και συμπλήρωσα το παραπάνω θέμα με 2-3 ΠΜΣ. Δεν είναι βέβαια στις εξειδικεύσεις με βάση το ΦΕΚ για Γ.Ι. αλλά είναι αντικείμενο που ενδιαφέρει σαν μετεκπαίδευση πολλούς συναδέλφους και ιδίως εκείνους που δουλεύουν σε δομές όπου υπάρχει ιεραρχία (και όχι μόνο). Από την άλλη, εάν είναι ή όχι άσχετο το θέμα με τη Λοιμωξιολογία  θα σε παραπέμψω στους συναδέλφους που έκαναν 38 φορές λήψη στο θέμα.
Ο χρόνος δε που το ποστάρισα έχει να κάνει με το πότε ευκαιρώ και (με συγχωρείς αν σε απογοητεύω) καθόλου με το post σου. Μήπως θα έπρεπε να σε ρωτήσω πρώτα? Ποιος σου είπε ότι όταν θέτεις ένα ερώτημα σε μία ενότητα απαγορεύεται από κάτω να ανεβάσει κανείς τίποτα μέχρι να λάβεις απάντηση? Αν θέλει κάποιος να σου απαντήσει κάνει παράθεση παρακάτω στο ερώτημά σου και σου απαντάει, όπως το έκανε ο Δ. Κουναλάκης.
Βρες μου έναν έστω και χαζό λόγο που θα είχα «να αποπροσανατολίσω» το φόρουμ για να μην σου απαντήσει. Λες να μην ενδιαφέρει και μένα τον ίδιο η απάντηση που θα λάβεις από κάποιον που γνωρίζει το αντικείμενο?
Οι δε αναφορές σου με μια ψιλή από παραλήρημα περί spam-τρολ κλπ ομολογώ ότι με διασκέδασαν. Θα μπορούσα αντί για το παραπάνω κείμενο να σου απαντήσω μόνο με την φράση: «πως με κατάλαβες βρε τσακαλάκι?». Άλλωστε είναι "γνωστή η τακτική για να φαίνεται τελευταίο το μήνυμά του". Με ήξερες και από χθές συνάδελφε και βγάζεις τόσο αβίαστα συμπεράσματα? Ξεπέζεψε λίγο από την ιδέα ότι εσύ θέτεις θέματα ουσίας ενώ οι άλλοι έχουν όρεξη για παιχνιδάκια.
Ελπίζω να υπερέβαλες πάνω στον εκνευρισμό σου. Παρακαλώ να προσέχεις προσβλητικούς χαρακτηρισμούς (τύπο εκ γενετής και τα συναφή) οι οποίοι ήταν και ο λόγος που σου απάντησα. Πάντως δεδομένου ότι οφείλουμε στο φόρουμ να μην αντιδικούμε "επί προσωπικού" σταματάω εδώ.

Denominator:
Ως προς τα spam/troll συμφωνώ με τον Κουναλάκη.
Αν κάποιος έχει κάτι ειδικότερο για τη ΓΙ, ας το αναφέρει.
Τα επί προσωπικού σε ΡΜ.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση