Παιρνω τηλ το μοναδικό εφημερευον φαρμακείo ψαχνοντας για ενεσιμη κορτιζόνη.. μονο λεει medrol 500.. ουτε αντιγραφα ουτε τιποτα άλλο..
(Σας προλαβαινω..Δεν εχω στη τσάντα μου διότι δεν ειμαι του σπόρ των επισκέψεων και δε γουστάρω να παιρνω δανεικα κι αγυριστα από το ΚΥ)
Άρα εργάζεται σε ΚΥ;
Γραφω τη συνταγούλα ηλεκτρονικά ο ίδιος για μη τους φορτώσω -εχουμε πολύ καλες σχέσεις με το παιδιατρικο γενικά- για να ξεκινησει από το πρωι το παιδί και παω στο εφημερευον φαρμακείο..
Πως έγραψε τη συνταγή; Είχε στην τσάντα τη στρογγυλή σφραγίδα του ΚΥ; Δεν παραξενεύτηκε ο φαρμακοποιός που δεν υπήρχε στρογγυλή;
Παιρνω λοιπόν μονο το syr Atarax που ειχε η ηλεκτρονική συνταγη με συμετοχή και πληρώνω cash στην κανονική τιμή το syr Xozal...
Σιρόπι Atarax, λιανική τιμή 1,70. Συμμετοχή σε συνταγή που έχει μόνο το συγκεκριμένο 1,42 (0,42 το 25% και 1 ευρώ υπέρ ΕΟΠΥΥ). Δώσε τα ολόκληρα να μην έχει και τη συνταγή να κάνει παιχνίδι!
μετά τα χιλια συγνώμη μου και ότι εγινε από τον αδελφό του, μου λεει να επιστρέψω και να μου δώσει πισω τη διαφορά και να μου χαρισει και τις σταγόνες..
Ποιες σταγόνες να του χαρίσει; Αφού ξέπλυνε κουπόνι που κάποιος είχε πληρώσει μετρητά. Αλήθεια, κοίταξε αν το σιρόπι Xozal που αγόρασε έχει πάνω το κουπόνι ή το τσίμπησε κι αυτό;
Τον γαμας ή δε τον γαμας..Μου ερχεται να κανω κανονικά καταγγελία...
Εσεις τι θα κανατε;;;
Τι καταγγελία να κάνει; Αφού, μέσω της συνταγής, φαίνεται ότι πήρε σταγόνες Xozal. Πως θα αποδείξει ότι δεν τις πήρε; Παίρνοντας όρκο; Άλλωστε μην ξεχνάει ότι στη συνταγή που εκτελέστηκε έβαλε την υπογραφή του, χωρίς να κοιτάξει τι υπογράφει. Εκτός αν έκανε μερική εκτέλεση, έβαλε την υπογραφή του μόνο για το Atarax και αφού έφυγε έκανε οριστική εκτέλεση, ξεπλένοντας το κουπονάκι που είχε τσιμπήσει με τις σταγόνες Xozal*, και υπέγραψε μετά ο φαρμακοποιός, οπότε εκεί μπορεί να τον πιάσει για πλαστογραφία.
* Λ.Τ. 5,87 άρα πήγαινε για 4,4 ευρώ (το 75%)