Καταρχην, θα θελα να ζητησω συγνωμη εαν ειναι λαθος το δημοσιευμα μου σε αυτην την ενοτητα, αλλα μιας κ ολιγον ασχετος σε κατι τετοια, ελπιζω στην επιεικεια σας
Αυτο που θα θελα να σας ρωτησω ειναι το εξης: Η κοπελα μου ειναι αποφοιτος του Τμηματος Δοικιησης Επιχειρησεων και θελει να κανει μεταπτυχιακο στον κλαδο Management της Υγειας, ως διοικητικο στελεγχος, οπως μου εξηγησε και μενα. Το θεμα ειναι οτι για να σε δεχτουν για το μεταπτυχιακο, χρειαζεται προυπηρεσια σε αυτον τον τομεα. Εχει δοκιμασει σε δημοσια νοσοκομεια (μιλαμε για τον Νομο Αττικης), αλλα εννοειται, τετοια εποχη ειδικα, ειναι παρα πολυ δυσκολα. Εχει μιλησει και σε μερικες ιδιωτικες κλινικες, αλλα προς το παρον δεν εχει παρει καμια απαντηση. Το ιδανικο θα ταν βεβαια, οπως μου ειπε, να εβρικσε κανονικη δουλεια σε κατι τετοιο, αλλα ακομη και με μορφη πρακτικης θα πηγαινε και χωρις πληρωμη ακομη! Φτανει να μπορει να κατοχυρωσει προυπηρεσια, ωστε να την δεχτουν στο μεταπτυχιακο. Ειπα μπας και μπορεσω να την βοηθησω και εγω καπως, και βρηκα το forum αυτο. Και γραφω στην ενοτητα "Εργασία στον ιδιωτικό τομέα (αυτοαπασχόληση)" γιατι οπως αναφερα, στο δημοσιο, χλωμο να βρει κατι το κοριτσι μου. Γνωριζεται μηπως καμια κλινικη που θα την δεχοταν? Ευχαριστω εκ των προτερων! Ελπιζω να μην ειναι εκτος θεματος το δημοσιευμα μου και σας σπαταλησα και αδικα τον πολιτιμο σας χρονο.