Γενικά > Γενική συζήτηση

15,48 Mbps vs 28,06 Mbps. Παίζει ρόλο για την ηλεκτρονική συνταγογράφηση;

(1/4) > >>

Argirios Argiriou:
Στο Ιατρείο μου έχω για πάροχο τηλεφωνίας τον ΟΤΕ.

Internet download speed 28,06 Mbps
Internet upload speed       2,34 Mbps
Ping                              20      ms

Στο σπίτι μου έχω forthnet.

Internet download speed  15,48 Mbps
Internet upload speed        0,85 Mbps
Ping                              35      ms

( Τις μετρήσεις τις έκανα με το Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος  )

Ο ΟΤΕ είναι σημαντικά ακριβότερος από την Forthnet και για αυτό σκέφτομαι να τον αλλάξω με την Forthnet ή κάποιο άλλο ιδιωτικό πάροχο τηλεφωνίας με παρόμοιες τεχνικές επιδόσεις στο internet με την forthnet.

Το ερώτημα είναι:

Θα χειροτερέψει σημαντικά η ταχύτητα με την οποία θα κάνω την ηλεκτρονική μου συνταγογράφηση;

Δεν ξέρω αν παίζει κάποιο ρόλο αλλά στο Ιατρείο είμαι συνδεδεμένος στο ιντερνέτ σχεδόν μονίμως με δύο υπολογιστές (μερικές φορές και με τρεις υπολογιστές) ταυτόχρονα ενώ στο σπίτι με έναν.

Αρχίατρος:
Αναρωτιέμαι αν αστειεύεστε δεδομένου ότι εγώ στο αγροτικό συνταγογραφούσα με 2Mbps...  :P

Dermitza:
Σπίτι με ιατρείο βρίσκονται κοντά?

Το speedtest μην το εμπιστεύεσαι δυστυχώς.
Ανάγκες από τηλεφωνία τι έχεις?
Πόσες γραμμές τηλεφώνου έχεις στο ιατρείο?

Argirios Argiriou:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΣπίτι με ιατρείο βρίσκονται κοντά?

Το speedtest μην το εμπιστεύεσαι δυστυχώς.
Ανάγκες από τηλεφωνία τι έχεις?
Πόσες γραμμές τηλεφώνου έχεις στο ιατρείο?

--- Τέλος παράθεσης ---

Α, ναι, ξέχασα να το αναφέρω. Βρίσκονται στο ίδιο οικοδομικό τετράγωνο.

Argirios Argiriou:
Επειδή χρησιμοποιώ σαν πρόγραμμα συνταγογράφησης το Medexpress, έστειλα σήμερα με email το αρχικό μου ερώτημα σε έναν τεχνικό υπεύθυνο της Medexpress.

Μου τηλεφώνησε μετά από λίγο και μου είπε ότι τα 16 Mbps είναι υπεραρκετά ακόμη και αν έχω δύο ή τρεις υπολογιστές στο Ιατρείο συνδεδεμένους με το ιντερνέτ.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση