Γενικά > Γενική συζήτηση
15,48 Mbps vs 28,06 Mbps. Παίζει ρόλο για την ηλεκτρονική συνταγογράφηση;
Dermitza:
Τα 16 σαν ταχύτητα δεν λένε τίποτα.
Πρέπει να δεις λάθη στατιστικά γραμμής και άλλες παραμέτρους.
Σαν γενική απάντηση ναι μια χαρά θα είσαι αλλά με την τηλεφωνία πρόσεχε να μην είναι voip
Argirios Argiriou:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος
Σαν γενική απάντηση ναι μια χαρά θα είσαι αλλά με την τηλεφωνία πρόσεχε να μην είναι voip
--- Τέλος παράθεσης ---
Voip τηλεφωνία έχω στο σπίτι (στο ίδιο οικοδομικό τετράγωνο με το Ιατρείο) από τα μέσα Ιουνίου του 2016 και είμαι πολύ ευχαριστημένος.
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος
schumifer:
VOIP είχα κι εγώ από την πρώτη στιγμή που δόθηκε δυνατότητα στην Αθήνα, ποτέ δεν είχα πρόβλημα (βέβαια είχα από σοβαρή εταιρεία, ΝΕΤΟΝΕ, όχι παπάτζες τύπου ΟΝ...)
Θα συμφωνήσω με τον κοπρίτη, ειδικά αφού έχεις πρόγραμμα που παίζει πάνω στη συνταγογράφηση και όχι πρόσβαση μέσω web τότε πραγματικά δεν έχει καμιά διαφορά το 5 από το 10, από το 15 ή από το 30. Αυτό φυσικά με την προϋπόθεση ότι τη γραμμή σου απασχολεί μόνο η συνταγογράφηση και όχι 3 παράλληλα downloads των 20 γίγα έκαστο
Δ. Κουναλάκης:
Η περίπτωση του OTE είναι μάλλον VDSL γιατί έχει μεγαλύτερο upload.. αλλά....
Η κλασσική συνταγογράφηση δεν θέλει πάνω από πραγματικό 1Mbps...
Και λέω πραγματικό γιατί όλες αυτές οι ταχύτητες είναι πλασματικές. Υπάρχει κάτι που ονομάζεται contention ratio και δείχνει πόσοι πελάτες μοιράζονται αυτά τα Mbps.... και αυτό παίζει πάρα πολύ από εταιρία σε εταιρία, από επαγγελματικό σε ερασιτεχνικό, από περιοχή σε περιοχή και από ώρα σε ώρα της ημέρας....
Argirios Argiriou:
Όντως VDSL έχω με τον ΟΤΕ στο Ιατρείο αλλά λήγει το συμβόλαιο μέσα στο μήνα αυτό και μάλλον θα το γυρίσω σε Forthnet με voip τηλεφωνία:Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση