Γενικά > Γενική συζήτηση
ΠΦΥ: Σύγκριση μοντέλων
Ορθοπαιδικός:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΣυγγνώμη για την άχαρη μου παρέμβαση , άλλα 4000 ευρώ μικτά με φορολογία κ ασφάλιση 55-75% δεν φτάνουν ούτε για τον γιατρό - πόσο μάλλον και για το ιατρείο.Εκτός αν πέσει μαυρίλα ....πάλι.Η' μετανάστευση...πάλι.
--- Τέλος παράθεσης ---
Ήθελα να το πω ότι από τις 4 χήνες μένει τελικά περίπου 1300 ευρώπουλα σχετικά καθαρά (μετά βγάλε ΕΝΦΙΑ, άσε και τους έμμεσους φόρους). Αν είναι για 8ωρη*5 εργασία, μάλλον με τα γενικότερα μεγέθη είναι σχετικά αποδεκτό. Αν έχει παραπάνω ώρες απασχόλησης, δεν ξέρω....
Argirios Argiriou:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΣυγγνώμη για την άχαρη μου παρέμβαση , άλλα 4000 ευρώ μικτά με φορολογία κ ασφάλιση 55-75% δεν φτάνουν ούτε για τον γιατρό - πόσο μάλλον και για το ιατρείο.Εκτός αν πέσει μαυρίλα ....πάλι.Η' μετανάστευση...πάλι.
--- Τέλος παράθεσης ---
Ήθελα να το πω ότι από τις 4 χήνες μένει τελικά περίπου 1300 ευρώπουλα σχετικά καθαρά (μετά βγάλε ΕΝΦΙΑ, άσε και τους έμμεσους φόρους). Αν είναι για 8ωρη*5 εργασία, μάλλον με τα γενικότερα μεγέθη είναι σχετικά αποδεκτό. Αν έχει παραπάνω ώρες απασχόλησης, δεν ξέρω....
--- Τέλος παράθεσης ---
Σαν σύγκριση να πούμε ότι ένας Ιατρός του πρώην ΙΚΑ που επέλεξε να μείνει στο ΙΚΑ (νυν ΠΕΔΥ) και να εργάζεται ως Δημόσιος Υπάλληλος (ο οποίος πληρώνεται ανεξάρτητα του πως συμπεριφέρεται στους ασθενείς και ανεξάρτητα του πόσους ασθενείς εξετάζει, δεν κάνει νυχτερινές εφημερίες, ούτε και έχει υποχρέωση να απαντάει σε τηλέφωνα ασθενών εκτός ωραρίων Ιατρείου) έχει καθαρό μισθό 1400/μήνα (+ πιθανώς έσοδα από συμμετοχή σε επιτροπές). (μου το είπε χθες συνάδελφος πρώην ΙΚΑτζης που επέλεξε να βγει από το ΙΚΑ όταν τους βάλαν να διαλέξουν ΙΚΑ ή ιδιωτικό Ιατρείο).
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση