Θέματα Εργασίας > Εργασία στο δημόσιο τομέα
Περικοπή - επιστροφή του επιδόματος τροφής
Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Μια απορία-επισήμανση:
Η απόφαση μη καταβολής και αναδρομικής επιστροφής του επιδόματος τροφής στους γιατρούς του ΕΣΥ, όπως αναφέρεται παραπάνω, είναι της Ολομέλειας του Ελεγκτικού Συνεδρίου. Την οποία απόφαση σπεύδουν αμέσως να υιοθετήσουν και να εφαρμόσουν το Υπουργείο και οι διοικήσεις των Νοσοκομείων κόβοντας το επίδομα και ζητώντας πίσω τα λεφτά. Μάλλον για να ακριβολογούμε, όχι ζητώντας αλλά παίρνοντας με το έτσι θέλω -μέσω κρατήσεων στις αποδοχές- τα λεφτά. Και μάλιστα με χαρακτηρισμό επείγοντος. Ωραίαααα!
Η απόφαση για το 48ωρο (που σημειωτέον ισχύει ακόμη) δεν είναι της Ολομέλειας του Ελεγκτικού Συνεδρίου; Γιατί στην δεύτερη αυτή περίπτωση αμφισβητείται η αρμοδιότητα του Ελεγκτικού συνεδρίου και του αποδίδεται μόνο γνωμοδοτικός και συμβουλευτικός ρόλος;
Δημήτρης Μακρέας:
Στο ΚΥ Βάμου προ διετίας ο πάρεδρος έκοψε το κονδύλιο που προοριζόταν για τη σίτηση των Επ\τών μόνο με την αιτιολογία ότι λαμβάνουμε επίδομα σίτησης.Η σύμβαση με την ταβάρνα καλύπτει τις μερίδες μόνο των αγροτικών γιατρών. Δεν ξέρω αν αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί αλλού, αν νομίζεται ότι μπορεί να ψάξω να βρω την απόφαση περικοπής της σίτησης(αν υπάρχει).Σε εμάς προς το παρόν δεν έχει ζητηθεί επιστροφή χρημάτων.
timex:
Σήμερα μου είπε ένας επιμελητής , ότι όσοι έκαναν αγροτικό μετά το 2003 θα πρέπει να επιστρέψουν το επίδομα τροφής.
Είχα ψάξει αρκετά όταν έκανα αγροτικό , να δω αν παίρναμε επίδομα σίτισης και δεν βρήκα κάτι σχετικό.
Υπάρχει περίπτωση να είναι ενσωματωμένο στο νοσοκομειακό επίδομα;
Ξέρει κανείς κάτι σχετικό;
EzeΤΡΟΛ:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος -μέσω κρατήσεων στις αποδοχές-
--- Τέλος παράθεσης ---
Τελικά, ούτε αυτό πετύχαμε. Τη Δευτέρα λαμβάνουμε ενυπόγραφα γνώση για το χρέος μας και αρχίζει να τρέχει προθεσμία 15 ημερών για να στάξουμε cash το παραδάκι.
Βέβαια, δεν νομίζω ότι κανείς από εμάς θα πάει να τους τα μετρήσει και τότε αυτοί θα ενημερώσουν για το χρέος τις εφορίες μας. Ακόμη και αυτό, μου φαίνεται καλύτερο γιατί στο εν τω μεταξύ μπορεί κάποια ρύθμιση να γίνει, ενώ αν πάμε και τους τα ακουμπήσουμε, άντε να τα διεκδικήσεις ποτέ πίσω.
Οι ωραίοι (του ΕΣΥ) έχουν χρέη...
orfeo:
Μόλις ήρθε...
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση