Θέματα Εργασίας > Εργασία στο δημόσιο τομέα
Περικοπή - επιστροφή του επιδόματος τροφής
ZArk:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΜήπως σας το ενσωμάτωσαν στο Νοσοκομειακό επίδομα; Πάντως, γνωρίζω και άλλους Νομούς που δεν αναφέρεται παρόμοιο επίδομα στην κατάσταση μισθοδοσίας των ιατρών. Μήπως λαμβάνατε τροφή από το Νοσοκομείο (έστω και αν ...δεν έφτανε σε εσάς) ή κάποια άλλη παροχή σε είδος;
Μάλλον πρέπει να επικοινωνήσετε με το γραφείο μισθοδοσίας για να το διερευνήσετε.
Μάλιστα, αν δεν το λαμβάνετε, τότε το δικαιούστε και πρέπει να ζητήσετε να σας το δώσουν αναδρομικά εντός 15 ημερών, όπως ακριβώς το ζητούν (ζητούσαν ; ) και αυτοί πίσω. ;D
--- Τέλος παράθεσης ---
Όχι δεν είναι ενσωματωμένο
Το επίδομα νοσοκομειακής απασχόλησης είναι αυτό που λαμβάνουν όλοι οι επιμελητές Β΄327 ευρώ.
Σε "είδος" μας χορηγείται λίγες φρυγανιές με βουτυράκια και μαρμελαδούλες, καθώς και 25 γιαουρτάκια ανα μήνα.
Δεν λέω καλή η λιτή διατροφή αλλά και λίγες θερμίδες παραπάνω θα μας βόλευαν.
Χώρια την πλάκα δεν νομίζω ότι οι εν λόγω παροχές αντικαθιστούν το "επίδομα έναντι τροφής".
Σίγουρα πρέπει να θέσουμε ερώτηση στο τμήμα προσωπικού μιας και πιθανότατα είμαστε οι "Μοϊκανοί των Κ.Υ.".
Γ.Κτιστάκης:
Άρχισαν να κρατούν σταδιακά το επιδ. Τροφής ως καταλογισμός στις κρατήσεις.
Ταχύτατοι στην διεκπεραίωση όταν είναι για κρατήσεις, ενώ εάν πρόκειται για επιδόματα ή αυξήσεις πρέπει να κινήσουμε γη και ουρανό. Επισυνάπτω σκαναρισμένο το τελευταίο εκκαθαριστικό μισθοδοσίας του μήνα Απρίλιου.
ZArk:
Εμείς δεν το λαμβάναμε επομένως δεν θα μας λείψει κιόλας.
Τώρα το ποιος μας το έτρωγε είναι άλλο θέμα, για επίδοξους Sherlock Holmes
Γ.Κτιστάκης:
Μετά από ενημέρωση που είχα από το γραφείο μισθοδοσίας το πόσο των 35 € που καταλογίζεται στις κρατήσεις στο εκκαθαριστικό του Απριλίου, αφαιρείται διότι τον μήνα Φεβρουάριο και Μάρτιο έπρεπε να μην χορηγηθεί επίδομα τροφής και για αυτό τον λόγο θα αφαιρεθούν δυο 35αρια στα επόμενα μισθολόγια. Υπήρξε η διαβεβαίωση ότι δεν θα κρατηθούν άλλα 35αρια για το παρελθόν αλλά αναμένουν τον καταλογισμό για το σύνολο του ποσού.
timex:
Πάντως και εγώ όταν έψαχνα πριν ένα χρόνο για το αν οι αγροτικοί παιρνουμε επίδομα τροφής, στο νοσοκομείο κανείς δεν ήταν σε θέση να μου απαντήσει με ένα ναι ή ένα όχι.
Στα αναλυτικά που παίρναμε απο τη μισθοδοσία δεν έγραφε κάτι σχετικά με το επιδομα τροφής.
Μια φορά ένας μου πέταξε ότι το συγκεκριμένο επίδομα ήταν ενσωματωμένο στο νοσοκομειακό επίδομα.
Τι να πω;!
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση