Γενικά > Γενική συζήτηση

Εκλογές ΕΛΕΓΕΙΑ 2009

<< < (3/5) > >>

Ν.ΔΗΜΟΥ:
Σίγουρα θα θυμάσαι Δημήτρη τι είχε γίνει προ 10 μηνών σε ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα που είχαμε συμμετέχει.Ενας λαλίστατος εκπαιδευτής μας,που υπερηφανευόταν για την συμμετοχή του στις ζυμώσεις για την δημιουργία του ΕΣΥ,και όχι μόνο,που θεωρούσε επιτυχία του την καθιέρωση των πλασματικών εφημεριών επι Γεννηματα,μας κάλεσε μετά από τρείς ώρες μονόλογο να δραστηριοποιηθούμε μαζί του σε μια εταιρία για την ΠΦΥ που είχε φτιάξει...Αυτούς φοβάμαι Δημήτρη,τους καιροσκόπους, αυτούς που προσπαθούν να εκμεταλευτουν περιστάσεις και περιόδους ζυμώσεων...
Θα μου πείς δεν είναι όλοι ετσι.συμφωνοι,αλλά επιτρεψέ μου να είμαι λίγο επιφυλακτικός,αλλά βοήθησέ με να μην γίνομαι και καχύποπτος... 

Gatekeeper:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΗ δημιουργία νέου θεσμού που προτείνεις συνάδελφε,μόνο προβλήματα θα δημιουργήσει στον πολύπαθο χώρο μας.Τί θέλουμε? Αλλο επιστημονικο φορέα έκφρασης?Αλλαγή προσώπων?
Δέν είναι σωστό όμως να αποδυναμώνεις τον μοναδικό αναγνωρισμένο σύλλογο που μας εκπροσωπεί ,με κλεφτοπόλεμο...

--- Τέλος παράθεσης ---

Αυτό δεν είναι λίγο επιφυλακτικόςαλλα τελείως αρνητικός.

Ν.ΔΗΜΟΥ:
Οχι συνάδελφε,επιμένω ,λίγο επιφυλακτικός.Αρνητικός θα είμουν αν θα ήμουν απόλυτος όπως εσύ.

Raptor:

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΟχι συνάδελφε,επιμένω ,λίγο επιφυλακτικός.

--- Τέλος παράθεσης ---

Να υποθέσω ,λοιπόν, κε Δήμου πως θα συμμετέχετε στον νέο φορέα εάν αρθούν οι επιφυλάξεις σας.

Ν.ΔΗΜΟΥ:
Αν ο φορέας που έχετε κατά νου προσπαθεί να καλύψει κενό - που θα μας υποδείξετε- στην ΠΦΥ ,και δεν λειτουργήσει σαν στοιχείο βιογραφικού,ή τίτλος στην επαγγελματική κάρτα,φυσικά είμαι έτοιμος να εξετάσω την συμμετοχή μου.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση