Γενικά > Γενική συζήτηση

Εκλογές ΕΛΕΓΕΙΑ 2009

<< < (5/5)

Γεώργιος Μπέλλος:
Αγαπητοι Συναδελφοι,
θετω υπ'οψη σας ενα  ερωτημα που μου-μας προεκυψε προσφατα: Πως ειναι δυνατον καποιος συναδελφος- μελος της ΕΛΕΓΕΙΑ να ενημερωνεται απευθειας για τις επομενες εκλογες της Εταιρειας(Η ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΛΛΑΞΕ-ΓΙΑΤΙ?), ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΑΙ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΣΕ ΤΡΙΤΟ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗΣ ΙΔΙΟΤΗΤΑΣ ΑΛΛΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ, PERSONA NON GRATA(ΓΙΑΤΙ?) ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ?

Raptor:
Ελαβα σήμερα το εξής sms:

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΑΚΤΙΚΗ Γ.Σ ΕΛΕΓΕΙΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 11/04 ΚΑΙ ΩΡΑ 11.00 ΣΤΟΝ ΙΑΤΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ.
ΗΜΕΡ. ΔΙΑΤ. 1. ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2. Δ.Σ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ.

Με άλλα λόγια το Σάββατο 11/4 έχουμε εκλογές..

ΥΓ: Εσείς πως κρίνετε αυτή την τροποποίηση (διότι η άποψή μου δεν θα είναι αντικειμενική)?

Raptor:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΑγαπητοι Συναδελφοι,
θετω υπ'οψη σας ενα  ερωτημα που μου-μας προεκυψε προσφατα: Πως ειναι δυνατον καποιος συναδελφος- μελος της ΕΛΕΓΕΙΑ να ενημερωνεται απευθειας για τις επομενες εκλογες της Εταιρειας(Η ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΛΛΑΞΕ-ΓΙΑΤΙ?), ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΑΙ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΣΕ ΤΡΙΤΟ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗΣ ΙΔΙΟΤΗΤΑΣ ΑΛΛΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ, PERSONA NON GRATA(ΓΙΑΤΙ?) ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ?

--- Τέλος παράθεσης ---

Κύριε Μπέλλο,

Πραγματι φαίνεται πως έχει σταλεί από την ΕΛΕΓΕΙΑ email όπου σας θεωρούν PERSONA NON GRATA. Στο βαθμό που δεν είναι πρωταπριλιάτικό αστείο τότε υπάρχει σοβαρό πρόβλημα.

ManolisGP:
Το Σάββατο 11 Απριλίου 2009, έγινε Γενική Συνέλευση της ΕΛΕΓΕΙΑ στη Θεσσαλονίκη. Η ανακοίνωση της ημέρας συνέλευσης έγινε και σε έμενα με SMS στις 2/4/2009 από άγνωστο αποστολέα (πιθανολογώ από την ΕΛΕΓΕΙΑ). Ο τρόπος ενημέρωσης με SMS είναι από τους πιο σίγουρους για να διαβαστεί από αυτόν που το λαμβάνει. Δυστυχώς όμως αν και μένω στη Θεσσαλονίκη, στην πόλη που θα γινόταν η γενική συνέλευση, δεν μπόρεσα να παρευρεθώ καθώς εφημέρευα (τα προγράμματα των εφημεριών βγήκαν γύρω στις 20 Μαρτίου). Σε συζήτηση με συνάδελφο έμαθα πως στη συνέλευση αυτή συμμετείχαν 100 με 120 άτομα και έγιναν εκλογές. Μήπως κάποιος γνωρίζει περισσότερα;
Θα ήταν ενδιαφέρον να είχαμε μία πλήρη ενημέρωση από κάποια ή κάποιον συνάδελφο από τους παρευρισκόμενους.
Όπως και να έχει το πράγμα, κατά τη γνώμη μου, η πραγματοποίηση της συνέλευσης με θέματα απολογισμός και αρχαιρεσίες εντός του Πανελληνίου Συνεδρίου Γενικής Ιατρικής θα έδινε την ευκαιρία για συμμετοχή περισσότερων συναδέλφων στη διαδικασία αυτή.

Μανόλης Σμυρνάκης
Ειδικός Γενικής Ιατρικής
ΠΙ Βάβδου - Χαλκιδική

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση