Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ

Νέα υπηρεσία για δωρεάν κλείσιμο ραντεβού σε όλες τις μονάδες ΠΕΔΥ.

<< < (2/2)

Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Όσο κι αν έψαξα δε βρήκα το σχετικό Link στις ιστοσελίδες ΕΟΠΥΥ και ΗΔΙΚΑ. Εκτός αν δεν το είδα. Στην ΗΔΙΚΑ βρήκα μόνο ένα Link e-ραντεβού που όμως απευθύνεται στις μονάδες υγείας για setup.
Δείχνει να είναι από το e-synt αλλά ούτε εκεί το βρίσκω.
Δε νομίζετε ότι το συγκεκριμένο link θα έπρεπε να είναι σε εμφανές σημείο σε όλες τις ιστοσελίδες;

Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Τώρα παρατήρησα ότι η διάρκεια της επίσκεψης (το μεσοδιάστημα μεταξύ των ραντεβού) υπολογίζεται σε 10 (δέκα) ολόκληρα λεπτά!
Για δε τον οδοντίατρο 20 (είκοσι) λεπτά!

Ορθοπαιδικός:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΤώρα παρατήρησα ότι η διάρκεια της επίσκεψης (το μεσοδιάστημα μεταξύ των ραντεβού) υπολογίζεται σε 10 (δέκα) ολόκληρα λεπτά!
Για δε τον οδοντίατρο 20 (είκοσι) λεπτά!

--- Τέλος παράθεσης ---
   Θα ήθελα να ρωτήσω αν τελικά ισχύει το κλείσιμο ραντεβού για τα περιφερικά ιατρεία και τα ΚΥ ή μονο για τα ΠΕΔΙα. Προσπάθησα να κλείσω ραντεβού στο ιατρείο σου Αδαμάντιε αλλά του κάκου - είσαι "κλειστός" μέχρι 13/2;
    10 λεπτά αρκούν για πλήρη εξέταση. Νοοτροπία ΙΚΑ.... ή αλλιώς "όλα τριγύρω αλλάζουνε και όλα τα ίδια μένουν". (ίσως θα έπρεπε να υπάρχει ξεχωριστό ραντεβού για εξέταση και άλλο για τακτική συνταγογράφηση - φυσικά με τις εξάμηνες, όπως είπαμε αλλού, καταργείται η μεγάλη ανάγκη συνταγογράφησης).

Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Μόνο για τις μονάδες ΠΕΔΥ.
Σταδιακά θα μπουν τα ΚΥ. (εκεί πρέπει να υπάρξει προγραμματισμός ραντεβού ανάλογα με τα ρεπό εφημεριών. Είναι εφικτό στο βάθος χρόνου που ορίζονται τα ραντεβού; )
Για τα Π.Π.Ι. δε ισχύει κάτι ακόμη.

Παρατήρησα επίσης κάποια μεγάλα διαστήματα (έως και 3ωρα) χωρίς ραντεβού.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση