Θέματα Εργασίας > Εργασία στον ιδιωτικό τομέα (αυτοαπασχόληση)
Είναι η συνδρομή στον οικείο Ιατρικό Σύλλογο φοροαπαλλάξιμη;
Argirios Argiriou:
Γνωρίζει κανείς εάν η συνδρομή στον οικείο Ιατρικό Σύλλογο (η οποία είναι άλλωστε και απαραίτητη για να μπορούμε να εργαστούμε) φοροαπαλλάξιμη για εμάς του ιδιώτες;
Ορθοπαιδικός:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΓνωρίζει κανείς εάν η συνδρομή στον οικείο Ιατρικό Σύλλογο (η οποία είναι άλλωστε και απαραίτητη για να μπορούμε να εργαστούμε) φοροαπαλλάξιμη για εμάς του ιδιώτες;
--- Τέλος παράθεσης ---
Πονεμένη ιστορία. Οι αποδείξεις των συλλόγων είναι συνήθως σε μπακαλομπλόκ. Με το ζόρι γράφουν το όνομα πάνω (τουλάχιστον σε όσους συλλόγους βρέθηκα ως τώρα). Ο λογιστής μου αρνήθηκε να τα"περάσει". Αν εκδίδει ο σύλλογος σας τιμολόγια (όπως θα έπρεπε) και όχι χαρτάκια σε χαρούμενο χρώμα (ροζουλί) θα πρότεινα να τα περνούσατε στα έξοδα. Τις υπάρχουσες αποδείξεις ο εφοριακός θα τις απορρίψει ασκαρδαμυκτί.
md:
Ολως τυχαίως ρώτησα σήμερα τον ΙΣ αν δ'εχεται κάρτα[στο πνεύμα των ημερών ;)]και απάντησαν ότι δεν δέχονται κάρτα μεν,αλλά η πληρωμή μπορεί να γίνει με e-banking.Να υποθέσω ότι ο λογιστής δεν θα έχει πρόβλημα να το περάσει έτσι
Αρχίατρος:
Δλδ πόσα υπολογίζετε να γλυτώσετε απ΄την φοροαπαλλαγή 60-70-80€ ; Για να καταλάβω δλδ.
Οι αποδείξεις των Ιατρικών Συλλόγων είναι άθλιες, χειρόγραφες και η αδυναμία πληρωμής με πιστωτική κάρτα είναι απαράδεκτη.
Ορθοπαιδικός:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔλδ πόσα υπολογίζετε να γλυτώσετε απ΄την φοροαπαλλαγή 60-70-80€ ; Για να καταλάβω δλδ.
....
--- Τέλος παράθεσης ---
Απλό, το 65-75% της αξίας κάθε τιμολογίου. Τα 40-60 ευρώ (που γλιτώνεις) εγώ τα κλαίω και δεν θέλω να τα χαρίσω στον κάθε Κατρούγκαλο. Στο κάτω κάτω είναι έξοδο ιατρείου υποχρεωτικό.
Εγγραφή ή Είσοδος... η πληρωμή μπορεί να γίνει με e-banking.Να υποθέσω ότι ο λογιστής δεν θα έχει πρόβλημα να το περάσει έτσι
--- Τέλος παράθεσης ---
Η εκτύπωση ηλεκτρονικής πληρωμής δεν αποτελεί τιμολόγιο. Ένας εφοριακός μπορεί κάλλιστα να το απορρίψει.
Μπορούμε λοιπόν να απαιτήσουμε τιμολόγια από τους Συλλόγους;
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση