Θέματα Εργασίας > Εργασία στο δημόσιο τομέα

Ιατρικη βεβαιωση για εκδοση αδειας κατοχης κυνηγετικου οπλου

<< < (3/20) > >>

EzeΤΡΟΛ:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΠήγα στο φαρμακείο 50 μέτρα πιο κάτω

--- Τέλος παράθεσης ---

Χμμ... Είναι αλήθεια ότι σε πολλές πόλεις τα φαρμακεία βρίσκονται παντού και όπου και να σταθείς (ακόμη και στο μπαλκόνι μου) δεν έχεις παρά να κοιτάξεις στις 4 κατευθύνσεις για να δεις και από ένα (τουλάχιστο) φαρμακείο σε ακτίνα λίγων δεκάδων μέτρων. Το αξιοσημείωτο είναι ότι όλα δουλεύουν ικανοποιητικά και μερικά πολύ ικανοποιητικά.
Κάποτε κυριαρχούσε το κόκκινο χρώμα στα φώτα και στις επιγραφές, ενώ τώρα έχει παραχωρήσει τη θέση του στο πράσινο από νέον. Άλλωστε, η ανακαίνιση ενός φαρμακείου, σαν μιας "μικρομεσαίας" επιχείρησης, επιδοτείται γενναιόδωρα. Τέσπα. Σόρυ που φίκα το thread.

ΑΡΗΣ:
Όσο κι αν έψαξα , δε βρήκα σχετικό θέμα .Η ερώτησή μου είναι , ενώ υπάρχει στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Υγείας link με θέμα την προτυποποίηση εντύπων ενιαίας λειτουργίας των νοσοκομείων , ξέρει κανένας αν υπάρχει αντίστοιχη προτυποποίηση αντίστοιχα , για τα έντυπα των κέντρων υγείας?

Argirios Argiriou:
Σήμερα μου τηλεφώνησαν από την Αστυνομία Καβάλας και μου είπαν ότι δεν δέχονται Ιατρική Βεβαίωση για έκδοση άδειας κατοχής κυνηγετικού όπλου από Γενικό Ιατρό αλλά μόνο από Ειδικό Παθολόγο ή Ψυχίατρο.

Νομίζω ότι πρέπει να αντιδράσουμε ως Γενικοί Ιατροί, μέσω των συλλογικών μας οργάνων.

parpar:
Γενικος ιατρος ή παθολογος μπορουν να δωσουν βεαιωση για οπλοκατοχη οταν δεν υπάρχει στην περιοχή ψυχίατρος.
Να δίνεται ομως μεγαλη προσοχη διοτι εχουν υπάρξει περιστατικα που καποιος ξεφυγε απο την λογικη και αρχισε να πυροβολει αδιακριτως σε καταστηματα τραπεζες και λοιπα .Και αν μπλεξεις με το νομο θα ταλαιπωρηθεις πιθανον για πολλά χρονια.
Σε γνωστους , που γνωριζω την πορεια τους μεσα στο χρονο , (οικογενεια - παιδια - δουλεια - χαρακτηρα ....) θα εδινα.
Σε καποιον που εμφανιζεται μπροστά μου για αυτο το λογο μονο χωρίς να τον ξερω , πιθανοτατα θα τον παρεπεμπα σε ψυχιατρο .

anastasios theodoridis:
ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ

Συνημμένο στην υπ' αριθ. 3009/2/20 - στ από 7.1.94 απόφαση του Υπουργού Δημόσιας Τάξης.

ΙΑΤΡΙΚΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ
Ο υπογεγραμμένος ιατρός, αφού εξέτασα τον
........................................................................
(αναφέρονται τα πλήρη στοιχεία ταυτότητας του εξετασθέντος), πιστοποιώ ότι ο εξετασθείς δεν παρουσιάζει εξάρτηση από ναρκωτικές ουσίες ή αλκοολούχα ποτά και δεν πάσχει από οποιαδήποτε ψυχική ή άλλη νόσο, που να μπορεί να θέσει σε κίνδυνο την ασφάλεια του ιδίου ή τρίτων προσώπων και, για τους λόγους αυτούς, δεν υπάρχει κώλυμα για χορήγηση στον ανωτέρω αδείας κατοχής κυνηγετικού όπλου.

........................................ 199.........
Ο Ιατρός

(Τίθεται υπογραφή και σφραγίδα)

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση