Θέματα Εργασίας > Εργασία στο δημόσιο τομέα

Ιατρικη βεβαιωση για εκδοση αδειας κατοχης κυνηγετικου οπλου

<< < (4/20) > >>

EzeΤΡΟΛ:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος δεν παρουσιάζει εξάρτηση από ναρκωτικές ουσίες ή αλκοολούχα ποτά και δεν πάσχει από οποιαδήποτε ψυχική ή άλλη νόσο,

--- Τέλος παράθεσης ---

...επίσης, δεν απατά τη σύζυγό του.

Μα τρελοί είναι; Πώς μπορώ να είμαι σίγουρος για όλα τα παραπάνω;  ???

timex:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΣήμερα μου τηλεφώνησαν από την Αστυνομία Καβάλας και μου είπαν ότι δεν δέχονται Ιατρική Βεβαίωση για έκδοση άδειας κατοχής κυνηγετικού όπλου από Γενικό Ιατρό αλλά μόνο από Ειδικό Παθολόγο ή Ψυχίατρο.

Νομίζω ότι πρέπει να αντιδράσουμε ως Γενικοί Ιατροί, μέσω των συλλογικών μας οργάνων.

--- Τέλος παράθεσης ---

Νομίζω πως πρέπει να τους ρωτήσεις βάσει ποιου νόμου δεν τη δέχονται;

Δ. Κουναλάκης:
Εγώ πάντως τέτοιες εποχές δεν θα το στενοχωριόμουν καθόλου.....
Δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει την επόμενη....
feature=player_embedded

Argirios Argiriou:
Σήμερα έμαθα ότι στις Αστυνομικές Διευθύνσεις, το γραφείο που είναι υπεύθυνο για την έκδοση άδειας κατοχής κυνηγετικού όπλου είναι το Γραφείο Ασφαλείας.

Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΣήμερα έμαθα ότι στις Αστυνομικές Διευθύνσεις, το γραφείο που είναι υπεύθυνο για την έκδοση άδειας κατοχής κυνηγετικού όπλου είναι το Γραφείο Ασφαλείας.

--- Τέλος παράθεσης ---

Στη είσοδο του κτιρίου της αστυνομίας στην περιοχή μου υπάρχει η ακόλουθη ανακοίνωση: "Όσοι προσέρχονται για δήλωση κυνηγετικού όπλου, να έχουν το όπλο λυμένο"!
Καλού κακού ε;

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση