Θέματα Εργασίας > Εργασία στο δημόσιο τομέα

Ιατρικη βεβαιωση για εκδοση αδειας κατοχης κυνηγετικου οπλου

<< < (5/20) > >>

Harper:

Μια ντριπλα παντως που μπορει να κανει ο ιατρος μετα πολλαπλες πιεσεις ειναι η εξης(μας το ειχε πει ο διευθυνης οταν εκανα αγροτικο)

Σημερα.....ταδε του μηνος...εξετασα τον κυριο...ταδε...και με τα μεσα που διαθετω διαπιστωσα πως δεν πασχει απο ενεργο ψυχοπαθολογια ή άλλη σωματικη νοσο  οποτε με τα σημερινα δεδομενα προκυπτει πως δεν υπαρχει κωλυμα για χορηγηση σε αυτον αδειας κατοχης κυνεγητικου οπλου.Δεν μπορω βεβαιως να αποφανθω για τη μελλοντικη του σωματικη και ψυχιατρικη κατασταση

Ο ιατρος

Δεν ξερω αν βοηθαει αλλα ξενοιαζεις με τον ασθενη που σε πρηζει και μεταφερεις κομματι ευθυνης σε αυτους που με την ανωθεν συνταξη αποφασισουν να του χορηγησουν οπλο.

Δ. Κουναλάκης:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
Μια ντριπλα παντως που μπορει να κανει ο ιατρος μετα πολλαπλες πιεσεις ειναι η εξης(μας το ειχε πει ο διευθυνης οταν εκανα αγροτικο)

Σημερα.....ταδε του μηνος...εξετασα τον κυριο...ταδε...και με τα μεσα που διαθετω διαπιστωσα πως δεν πασχει απο ενεργο ψυχοπαθολογια ή άλλη σωματικη νοσο  οποτε με τα σημερινα δεδομενα προκυπτει πως δεν υπαρχει κωλυμα για χορηγηση σε αυτον αδειας κατοχης κυνεγητικου οπλου.Δεν μπορω βεβαιως να αποφανθω για τη μελλοντικη του σωματικη και ψυχιατρικη κατασταση

Ο ιατρος

Δεν ξερω αν βοηθαει αλλα ξενοιαζεις με τον ασθενη που σε πρηζει και μεταφερεις κομματι ευθυνης σε αυτους που με την ανωθεν συνταξη αποφασισουν να του χορηγησουν οπλο.

--- Τέλος παράθεσης ---

Αυτή η τρίπλα πάει πίσω 7 χρόνια για μένα. Σε ελάχιστο χρονικό διάστημα, οι υποψήφιοι ερχόντουσαν με την ακριβώς ανάποδη γνωμάτευση που τους χορηγούσε η ασφάλεια και την απαίτηση να συμπληρώσω αυτή και όχι κάποια άλλη. Εκεί, σφύριζα λήξη του αγώνα και τους έστελνα να την υπογράψει οποιος άλλος το θέλει και ουχί εγώ.

Harper:
παντως αξιζει να το προσπαθησει κανεις και αν εν τελει μας φερουν εγγραφο απο την αστυνομια με συγκεκριμενη δομη ,πολυ απλα εξηγουμε στον ασθενη πως εμεις μπορουμε να δωσουμε το εγγραφο μονο με τη μορφη που του το δωσαμε οποτε πλεον ειναι μονοδρομος το να επισκεφθει ψυχιατρο.Τουλαχιστον η γευση που θα μεινει στον ασθενη ειναι πως δεν τον απορριψαμε εξ αρχης και το πιθανοτερο να τα βαλει με το ρημαδι το παλιοσυστημα που τον ταλαιπωρει.Και ομιλωντας ωμα:ειδικα για οσους δουλευουμε στο ΕΣΥκαι δεν κλυδωνιζεται ενδεχομεη πελατειακη σχεση  τα πραγματα ειναι πιο ευκολα.

Και στην τελικη ας ειχε η ιδια η αστυνομια τους ψυχιατρους της να αποφανθουν εκεινοι μετα απο καθε αιτηση ενδιαφερομενου.
Αλλα θα μου πειτε εδω δεν εχουν αλλα και αλλα

Denominator:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Σημερα.....ταδε του μηνος...εξετασα τον κυριο...ταδε...και με τα μεσα που διαθετω διαπιστωσα πως δεν πασχει απο ενεργο ψυχοπαθολογια ή άλλη σωματικη νοσο  οποτε με τα σημερινα δεδομενα προκυπτει πως δεν υπαρχει κωλυμα για χορηγηση σε αυτον αδειας κατοχης κυνεγητικου οπλου.Δεν μπορω βεβαιως να αποφανθω για τη μελλοντικη του σωματικη και ψυχιατρικη κατασταση

Ο ιατρος

--- Τέλος παράθεσης ---
Ευχαριστούμε για την ανταλλαγή απόψεων και εμπειριών σε αυτό το λεπτό θέμα.
Δεν ξέρω αν φανεί χρήσιμη η δική μου σύνταξη:
"Ο κ. ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ του ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ, ετών ΧΧ κάτοχος του υπ' αριθ. ΧΧ ΧΧΧΧΧΧ ΑΔΤ, εξετάσθηκε σήμερα στο ιατρείο μου και ευρέθη κλινικώς υγιής κατά την παρούσα φάση. Δεν αναφέρει ιστορικό ψυχικής νόσου, ούτε κάτι ανάλογο τεκμαίρεται από την εξέτασή του με τις γνώσεις και τα μέσα που διαθέτω ως ιατρός ειδικότητας άλλης πλην της ψυχιατρικής.
Η παρούσα βεβαίωση χορηγείται για δελτίο κατοχής όπλου."
Η διατύπωσή μου δείχνει ότι η πλησιέστερη ειδικότητα πλην ψυχιάτρων που μπορεί να χορηγήσει τέτοιες βεβαιώσεις είναι οι γενικοί γιατροί για ευνόητους λόγους που έχουν να κάνουν με την εκπαίδευσή τους κατά την ειδίκευση.

Argirios Argiriou:
Κάτι άλλο που έμαθα σήμερα από την αστυνομία, είναι ότι αυτοί που έχουν όπλο αλλά δεν το θέλουν άλλο είτε γιατί δεν είναι κυνηγοί πλέον είτε για άλλο λόγο, έχουν δύο εναλλακτικές λύσεις:

ή

1)   να πουλήσουν το όπλο

ή

2)   να καταθέσουν το όπλο στην αστυνομία.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση