Θέματα Εργασίας > Εργασία στο δημόσιο τομέα

Ιατρικη βεβαιωση για εκδοση αδειας κατοχης κυνηγετικου οπλου

<< < (8/20) > >>

Tom Papas:
Μερικά αστυνομικά τμήματα μας παίζουν πινκ πονκ για το που ανήκουμε σύμφωνα με τον αριθμό της οδούς που μένουμε και γινόμαστε λιώμα στον ήλιο στους δρόμους καθως δεν έχουμε μέσο μετακίνησης.
Λοιπόν εγώ έχω κληρονομήσει κυνηγετικό δίκανο από τον πατέρα μου, έχω κάνει αποδοχή κληρονομιάς.
ΔΕΝ το θέλω. Θέλω ΜΟΝΟ να το πουλήσω. Λεει εξέταση απο ειδικό παθολόγο ή ψυχίατρο. Μαλιστα σε ενα αστυνομικό τμήμα διαβασα σε εναν πίνακα ΟΧΙ συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ !! Ελπίζω να είναι λάθος !
Εγώ τώρα είμαι ανασφάλιστος και το μόνο έχω είναι ο ΑΜΚΑ και το ΑΦΜ μου. Δεν εχω ΚΑΝΕΝΑ προσωπικό ιατρό, ούτε χρήματα για ιατρό, χρήματα γενικώς !
Τελικά σε ποιο ιατρο να πάω; Μπορω να κλείσω ή όχι ραντεβού με ιατρό του ΕΟΠΥΥ από το τηλέφωνο να τελειώσει το θέμα; και τι ειδικότητα;

Denominator:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΜερικά αστυνομικά τμήματα μας παίζουν πινκ πονκ για το που ανήκουμε σύμφωνα με τον αριθμό της οδούς που μένουμε και γινόμαστε λιώμα στον ήλιο στους δρόμους καθως δεν έχουμε μέσο μετακίνησης.
Λοιπόν εγώ έχω κληρονομήσει κυνηγετικό δίκανο από τον πατέρα μου, έχω κάνει αποδοχή κληρονομιάς.
ΔΕΝ το θέλω. Θέλω ΜΟΝΟ να το πουλήσω. Λεει εξέταση απο ειδικό παθολόγο ή ψυχίατρο. Μαλιστα σε ενα αστυνομικό τμήμα διαβασα σε εναν πίνακα ΟΧΙ συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ !! Ελπίζω να είναι λάθος !
Εγώ τώρα είμαι ανασφάλιστος και το μόνο έχω είναι ο ΑΜΚΑ και το ΑΦΜ μου. Δεν εχω ΚΑΝΕΝΑ προσωπικό ιατρό, ούτε χρήματα για ιατρό, χρήματα γενικώς !
Τελικά σε ποιο ιατρο να πάω; Μπορω να κλείσω ή όχι ραντεβού με ιατρό του ΕΟΠΥΥ από το τηλέφωνο να τελειώσει το θέμα; και τι ειδικότητα;

--- Τέλος παράθεσης ---

Η εξέταση δεν καλύπτεται στα πλαίσια των δωρεάν ραντεβού των συμβεβλημένων ιατρών με τον ΕΟΠΥΥ. Από κει και πέρα, μπορείτε να επιλέξετε να δείτε όποιο γιατρό θέλετε, παθολόγο ή ψυχίατρο, ανεξάρτητα αν είναι συμβεβλημένος ή όχι.

Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Να συμπληρώσω:
Και οποιοδήποτε γιατρό στις δημόσιες δομές ΠΕΔΥ (πρώην ΙΚΑ ή ΕΟΠΥΥ ) και Νοσοκομείων.

Tom Papas:
Τωρα πια πολυ αργα, εκλεισα ραντεβου σε  παθολογο ΠΕΔΥ.
Επαναλαμβανω, ειμαι ΑΝΕΡΓΟΣ. δεν εχω λεφτα για κανενα ιατρο.

Denominator:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΤωρα πια πολυ αργα, εκλεισα ραντεβου σε  παθολογο ΠΕΔΥ.
Επαναλαμβανω, ειμαι ΑΝΕΡΓΟΣ. δεν εχω λεφτα για κανενα ιατρο.

--- Τέλος παράθεσης ---

Υπάρχει εγκύκλιος που προβλέπει τι ισχύει για ανάλογες γνωματεύσεις: Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση