Θέματα Εργασίας > Εργασία στο δημόσιο τομέα

Ιατρικη βεβαιωση για εκδοση αδειας κατοχης κυνηγετικου οπλου

<< < (2/20) > >>

EzeΤΡΟΛ:
timex: Και γιατί παρακαλώ δεν πήγες απ' την αρχή στη φίλη σου; Ε;
Και πως είσαι τόσο σίγουρη ότι επρόκειτο για φαρμακοποιό και όχι για βοηθό που μόλις τώρα ξεκίνησε την πρακτική της; Η στάση της να φέρει προσκόμματα στην εκτέλεση μιας συνταγής, δεν μου φαίνεται ιδιαίτερα σύμφωνη με την επικρατούσα ιδεολογία και πρακτική στον εν λόγω κλάδο.
Και κάτι ακόμη: Τί σημαίνει "ΟΠ"; Έχω δει διάφορες πατέντες, αλλά αυτή πρώτη φορά τη συναντάω. Πάλι καλά που δεν γράφετε πάνω στις συνταγές "ΠΑΣ" (Γιάννινα.)

timex:
Είμαι 1000000% σίγουρη ότι ήταν η φαρμακοποιός που είχε το φαρμακείο.
Δεν πήγα απο την αρχή στη φίλη μου γιατί είναι αρκετά μακριά!
ΟΠ=οξύ περιστατικό (εσείς τι βάζετε; )

Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Μάλιστα! Η φαρμακοποιός είχε την απαίτηση η ακμή να χαρακτηριστεί ΟΠ (Οξύ Περιστατικό)!!!. Έτσι δεν είχε πρόβλημα να εκτελέσει τη συνταγή ε; Φτάνει να πέφτει το παραδάκι και να μην υπάρχει κίνδυνος να "κοπεί" η συνταγή και η ιατρική δεοντολογία ας πηγαίνει περίπατο!

EzeΤΡΟΛ:
Προς αποκατάσταση της υπόληψης των φαρμακείων της εν λόγω πολέως, όταν χρειάστηκα φαρμακείο πήγα σε ένα στην Καλούτσιανη και δεν μου έφερε πρόβλημα.

Χμμμ... εξαιρετικά ενδιαφέρον και αποτελεσματικό μέσα στην απλότητα του το σχήμα:
Ειδικός ιατρός = μπορεί να γράφει συνταγές.
Αγροτικός και Γενικός ιατρός = μπορούν μόνο να επαναλαμβάνουν συνταγές ειδικών και να γράφουν οι ίδιοι από ένα κουτί για οξέα περιστατικά (ΟΠ).
Μάλλον επειδή εργάζεται σε αστικό περιβάλλον, η συμπαθής φαρμακοποιός δεν έχει καταλάβει καλά τί σημαίνει σφραγίδα Γενικού ιατρού. Όσοι συνάδελφοι της εργάζονται στην ύπαιθρο και εξαρτώνται από αυτή, ξέρουν πολύ καλά πόσο ψηλά μπορεί να τους ανεβάσει, αλλά και πόσο εύκολα μπορεί να τους χαλάσει την (πραζολό)σουπα.

timex:
Μα δεν είπα ότι όλα τα φαρμακεία κάνουν το ίδιο!
Μία έκανε αυτό το πρόβλημα.Πήγα στο φαρμακείο 50 μέτρα  πιο κάτω και όλα ήταν οκ.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση