Γενικά > Αποσπάσματα από τον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο
Ένας συνταξιούχος Δικαστής περιγράφει πως βιώσε μια νοσηλεία του σ Δημόσιο Νοσοκ
Argirios Argiriou:
30/01/2017
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος
Αρχίατρος:
--- Παράθεση ---Δήλωσα την ιδιότητά μου (επίτιμος πρόεδρος εφετών ΔΔ και Συμπαραστάτης του Πολίτη και της Επιχείρησης Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας) και ζήτησα να έχω την εκ του νόμου προβλεπόμενη θέση. Μου απάντησαν ότι μόνον εκεί υπήρχε ελεύθερο κρεβάτι.
--- Τέλος παράθεσης ---
Ποιά είναι η εκ του νόμου προβλεπόμενη θέση ενός ΤΕΩΣ δικαστικού και νυν ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥ ΔΥ ; Για να καταλάβω δλδ.
Λυπάμαι που το λέω, αλλά πολλοί νομίζουν ότι βγαίνοντας στην σύνταξη κουβαλουν και τις καρέκλες-γαλόνια (αφορά στρατιωτικούς)-αξιώματα μαζί, και δεν συνειδητοποιούν το νέο τους status, άλλωστε είναι δύσκολο να το καταλάβεις αυτό στα σχεδόν 70 σου (τότε συνταξιοδοτούνται οι δικαστές).
Και τι "στρατηγέ μου" αποκαλούσαμε συνταξιούχους ανώτατους, αυτοί κορδώνονταν, αλλά που να γνώριζαν τι λέγονταν από πίσω... :)
Argirios Argiriou:
Πάντως οι συνθήκες που περιγράφει, και δεν νομίζω να τις βγάζει από το κεφάλι του, δεν αξίζουν σε κανένα πολίτη αυτής της χώρας.
Αρχίατρος:
Δεν αντιλέγω, απλά εγώ εστίασα στην διαφορετική αντιμετώπιση που αναμένει ένας συνταξιούχος (ανώτατος) ΔΥ.
md:
Επίσης με τον μισθό που έπαιρνε και τη σύνταξη που παίρνει έχει τη δυνατότητα να πάει ιδιωτικά,αν δεν του αρέσουν οι συνθήκες.Συμφωνώ ότι σε κανέναν δεν αξίζει,απλά κάποιοι δεν έχουν και την επιλογή
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση