Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ

Γιατροί ΕΟΠΥΥ: Πληρωμές μόνο στα…χαρτιά από τον Οργανισμό!

<< < (2/2)

fanisgp:
Οι πληρωμές δεν έγιναν όλες μαζί αλλά σε διάρκεια ενός μηνός περίπου και όχι με χρονική σειρά.Δεν γνωρίζω τι έχει συμβεί με σας.Στην Κορινθία πάντως έχουμε πληρωθεί τα πάντα και τον 5ο μήνα και τον Δεκέμβριο του 11 όπως είπα.

fanisgp:
Σε λίγο που θα ξεκινήσουν οι δηλώσεις σε ποιό φορολογικό έτος θα βάλουμε τις όποιες πληρωμές έγιναν; Οταν κόψαμε τις αποδείξεις ή όχι. Ο λογιστής μου λέει το φορολογικό έτος έκδοσης του παραστατικού.

Ορθοπαιδικός:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΣε λίγο που θα ξεκινήσουν οι δηλώσεις σε ποιό φορολογικό έτος θα βάλουμε τις όποιες πληρωμές έγιναν; Οταν κόψαμε τις αποδείξεις ή όχι. Ο λογιστής μου λέει το φορολογικό έτος έκδοσης του παραστατικού.

--- Τέλος παράθεσης ---
   Αν τα έχετε δηλώσει το έτος που "κ'οπηκαν " οι αποδείξεις δεν τις ξαναδηλώνετε. Βέβαια θα προκύψει το περίεργο η παρακράτηση φόρου να πιστωθεί στο 2017, αλλά μάλλον θα γίνει αποδεκτό από την εφορία (ξέρουν μεταξύ τους ότι οι ίδιοι κατά κάποιο τρόπο φταίνε). Εγώ απο 3ετίας δηλώνω όλα όσα "κόβω" - έχω φορολογηθεί ήδη για τιμολόγιο προς ΤΣΑΥ που θα τα πάρω του ...ανήμερα.
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος....Και γιατί λέτε ότι κόβαμε το 90%Κάποιοι από εμάς κόβαμε εξ αρχής το συνολικό ποσό....άσχετα αν ο χαρακτηρισμός που δίνω στον εαυτό μου εκ των υστέρων γι'αυτό είναι...@#@#@ ;D

--- Τέλος παράθεσης ---
  Διαπιστώνω πάντως ότι αν "έκοβα" τα 2012-14 τις αποδείξεις σε όλο το ποσό (και όχι 90% όπως έκανα) θα τα είχα μεν φορολογηθεί τότε χωρίς να τα πάρω, αλλά θα είχα γλιτώσει το ασφαληστροΧΑΡΑΤΣΙ του 31% που θα μου κοστίσει τώρα που τις έκοψα στο 2016. Ποιος είναι αυτό το "@#@#@"; Lucky you...

md:
Όντως...lucky me...έπεσα στο ρέμα και όχι στο γκρεμό :laugh:

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση