Γενικά > Αποσπάσματα από τον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο

Ο ασθενής είχε πολύ γερή κράση/ Πόσο κοστίζουν δύο 24ωρα νοσηλείας και εξετάσεων

(1/1)

Clemence:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Ο ασθενής είχε πολύ γερή κράση

--- Παράθεση ---Πόσο κοστίζουν δύο 24ωρα νοσηλείας και εξετάσεων στο Ιατρικό Κέντρο;

Στην περίπτωση του γνωστού σκηνοθέτη, Ροβήρου Μανθούλη, 18.600 ευρώ, ποσό που καταμερίζεται ως εξής: 15.600 ευρώ για το ιδιωτικό θεραπευτήριο και 3.000 ευρώ για τους γιατρούς που τον ανέλαβαν!
--- Τέλος παράθεσης ---

Αδαμάντιος Σκούφαλος:

--- Παράθεση ---Ενώ βρέθηκα σε μία “δεόντως επικίνδυνη κατάσταση”, όπως μου είχε πει ο καρδιολόγος γιατρός φίλος μου και μετά από δική του παρότρυνση πήγα στο Ιατρικό Κέντρο, που αυτός συνεργαζόταν.
--- Τέλος παράθεσης ---

και

--- Παράθεση ---Αναρωτιέμαι αν οι γιατροί που στέλνουν εκεί τους ασθενείς πληρώνονται και με ποσοστά και γιατί συμβαίνει αυτή η παράλογη υπερκοστολόγηση.
--- Τέλος παράθεσης ---

Γιατί αναρωτιέται και δεν ρωτάει τον καρδιολόγο φίλο του που με δική του παρότρυνση πήγε στο Ιατρικό Κέντρο που αυτός συνεργάζεται;

Ορθοπαιδικός:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
...

--- Τέλος παράθεσης ---

--- Παράθεση ---Τελικά έμαθα πως ανάλογα το δωμάτιο που θα έχεις αυξάνονται και τα κόστη: οι ίδιες εξετάσεις, τα ίδια υλικά, οι ίδιες επεμβάσεις τριπλασιάζονται ως κόστος αν είσαι σε μονόκλινο.
--- Τέλος παράθεσης ---
   Θυμάμαι, αν και ιδιώτης (αλλά μακράν των Αθηνών) κόντεψαν να "μου πέσουν τα μαλλιά" όταν άκουσα ότι η αμοιβή του γυναικολόγου για την καισαρική προέκυπτε (τουλάχιστον τις καλές εποχές) από μια απλή ερώτηση: "πόσα πλήρωσες για την κλινική; Τόσο είναι και η αμοιβή μου." Κοινώς πόσο αντέχει το πορτοφόλι σου. Το μονόκλινο το πλήρωναν 3 και 4 φορές παραπάνω... (και μάλλον όπως φαίνεται το πληρώνουν ακόμα).

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση