ΠΦΥ -Εκπαίδευση > Συνέδρια - Εκπαιδευτικές συναντήσεις

28-29 Απριλίου 2017. Σεμινάριο ATLS στην Πάτρα.

(1/2) > >>

Argirios Argiriou:
ΣΤΙΣ 28-29 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017 ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ATLS ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ.

Δηλώσεις συμμετοχής στα Τηλέφωνα επικοινωνίας Κινητό: 6946685147
Γραφείου :2610997111
Ημέρες επικοινωνίας: Δευτέρα-Τετάρτη- Παρασκευή

EzeΤΡΟΛ:
Είναι αυτό που πληρώνεις (αδρά) για να το παρακολουθήσεις, διαβάζεις πολύ για να το αποκτήσεις, και αν το κάνεις όλοι μετά σε αποκαλούν "Επειγοντολόγο" και σου ...εμπιστεύονται όλα τα επείγοντα;

Gatekeeper:
Και το γράφεις στην κάρτα σου συνειδητοποιώντας πως θα ήταν καλύτερα με τα χρήματα αυτά να είχες παει κανένα ταξιδάκι... διότι ο βίος βραχύς και η επιστήμη μακρά ( και πανάκριβη θα προσέθετα εγω )!!

Ορθοπαιδικός:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΕίναι αυτό που πληρώνεις (αδρά) για να το παρακολουθήσεις....

--- Τέλος παράθεσης ---
   Προσπάθησα να καταλάβω απο την ιστοσελίδα αλλά μάταια (ίσως φταίω εγώ). Πόσο είναι το κόστος; Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος (τι κατ' ελάχιστον, ποιος νοίαζεται γαι το ελαχιστο, το μέγιστο ενδιαφέρει)   και Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδοςπουλα (για φαγητό 2 ημερών και γραμματείς, εκπαιδευτές κλπ).
   Υποθέτω από τα άνω σχόλια ότι είναι το βυσσινί νόμισμα και όχι το ελάχιστο πράσινο...

schumifer:
Το παρακολούθησα στην Αθήνα το 2010 ή 2011. Μας είχαν πει για 600, τελικά όταν πήραμε μερικοί ειδικευόμενοι μαζί και ζητήσαμε καλύτερη τιμή, μας ζητήσανε 300 ή 400.
Το ξαναέκανα τώρα στη Σουηδία, ως προαπαιτούμενο για τη νέα μου ειδικότητα, το πλήρωσε η κλινική μου.
13000 κορώνες παρακαλώ, πάνω από 1300 ευρώ

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση