Γενικά > Γενική συζήτηση
Αναγνώριση προυπηρεσίας εκτός δημοσίου για Ιατρούς του ΕΣΥ
GirousisN:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδοςσυγγνωμη, εχω θεσει κι αλλου το ερωτημα μου, αλλα δυστυχως δεν εχω λαβει απαντηση ( υπαρχει προς το παρον δυσκολια κι απο τις κεντρικες υπηρεσιες ) ... προυπηρεσια με ανανεουμενες ετησιες συμβασεις σε ΤΕΒΕ και ΙΚΑ αναγνωριζονται ???
--- Τέλος παράθεσης ---
Τα ακριβώς παραπάνω 2 προηγούμενα post (#2,3) σ’ αυτό που ρωτάτε αναφέρονται.
mantsoti:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδοςσυγγνωμη, εχω θεσει κι αλλου το ερωτημα μου, αλλα δυστυχως δεν εχω λαβει απαντηση ( υπαρχει προς το παρον δυσκολια κι απο τις κεντρικες υπηρεσιες ) ... προυπηρεσια με ανανεουμενες ετησιες συμβασεις σε ΤΕΒΕ και ΙΚΑ αναγνωριζονται ???
--- Τέλος παράθεσης ---
--- Τέλος παράθεσης ---
δεν ειναι ακριβως ετσι τα πραγματα ... υπαρχει ακομη μεγαλη ασαφεια κι αναμενουν ακομη διευκρινιστικες εγκυκλιους ... εχοντας μιλησει με την ΥΠΕ ( δεν ειμαι βεβαιος ομως για την σιγουρια της απαντησης και το αν ειναι το οριστικο ), μου ανεφεραν οτι θα αναγνωριστουν οι συμβασεις εργασιας κι οχι οι συμβασεις εργου με τους παραπανω φορεις ( μιλαω παντα για τις ανανεουμενες ετησιες συμβασεις του παρελθοντος, μιας κι αυτες θεωρω οτι πλεον αφορουν την πλειοψηφια των ενδιαφερομενων, αφου οι αοριστου συναδελφοι του τεως ΙΚΑ εχουν ηδη τακτοποιηθει η πλειονοτητα τους σε θεσεις διευθυντων καθως αναγνωριστηκε πληρως η προυπηρεσια τους ).
ευχαριστω παντως για την απαντηση σας, μαλλον ομως πρεπει να αναμενουμε ακομη τις διευκρινιστικες.
GirousisN:
--- Τέλος παράθεσης ---
--- Τέλος παράθεσης ---
δεν ειναι ακριβως ετσι τα πραγματα ... υπαρχει ακομη μεγαλη ασαφεια κι αναμενουν ακομη διευκρινιστικες εγκυκλιους ... εχοντας μιλησει με την ΥΠΕ ( δεν ειμαι βεβαιος ομως για την σιγουρια της απαντησης και το αν ειναι το οριστικο ), μου ανεφεραν οτι θα αναγνωριστουν οι συμβασεις εργασιας κι οχι οι συμβασεις εργου με τους παραπανω φορεις ( μιλαω παντα για τις ανανεουμενες ετησιες συμβασεις του παρελθοντος, μιας κι αυτες θεωρω οτι πλεον αφορουν την πλειοψηφια των ενδιαφερομενων, αφου οι αοριστου συναδελφοι του τεως ΙΚΑ εχουν ηδη τακτοποιηθει η πλειονοτητα τους σε θεσεις διευθυντων καθως αναγνωριστηκε πληρως η προυπηρεσια τους ).
ευχαριστω παντως για την απαντηση σας, μαλλον ομως πρεπει να αναμενουμε ακομη τις διευκρινιστικες.
--- Τέλος παράθεσης ---
Δυστυχώς αυτά που αναφέρετε, είναι αυθαιρεσίες των ΔΥΠΕ και των γραφείων προσωπικού των νοσοκομείων. Το ΠΔ 69/2016 (Α’ 127) που ρυθμίζει το ζήτημα είναι σαφές σε σχέση με τις προϋποθέσεις αναγνώρισης προϋπηρεσίας. Το γιατί ΔΕΝ εφαρμόζεται είναι το ζητούμενο ?
Εγγραφή ή Είσοδος
DoctorX:
Από προσωπική εμπειρία, δεν είχα κανένα πρόβλημα στο να αναγνωρίσω ώς προϋπηρεσία τα έτη που δούλεψα σε νοσοκομείο στο εξωτερικό, τόσο σε θέμα μισθολογικής κατάταξης όσο και σε θέμα βαθμολογικής εξέλιξης. Το θεωρώ αυτονόητο...
geomavridi:
πάντως τα γραφεία προσωπικού των νοσοκομείων διατείνονται ότι δεν αναγνωρίζονται οι συμβάσεις έργου στους φορείς κοινωνικής ασφάλισης. Και όχι συνάδερφε νομίζω ότι είναι περισσότεροι οι γιατροί που είχαν συμβάσεις έργου στο ΙΚΑ πχ γιατί όλα τα χρόνια της κρίσης μόνον με συμβάσεις έργου γινόταν προσλήψεις. Και πραγματικά είναι άδικο αυτή η προϋπηρεσία να μην αναγνωρίζεται
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση