Θέματα Εργασίας > Εργασία σε Άγονες Περιοχές

Π.Π.Ι. ΛΕΙΨΩΝ

<< < (2/5) > >>

Αρχίατρος:
Απ΄τον 50άρη χειρουργό στον 25άρη φρέσκο απόφοιτο άνευ ειδικότητας, η ιατρική απόσταση είναι απλά χαώδης. Εξ΄ ου και η διαφορά στην υποδοχή.

Στο γιατί δεν μπόρεσαν να κρατήσουν (ως παρατασιακό) τον χειρουργό όμως, είναι το ζουμί.

Denominator:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΑπ΄τον 50άρη χειρουργό στον 25άρη φρέσκο απόφοιτο άνευ ειδικότητας, η ιατρική απόσταση είναι απλά χαώδης. Εξ΄ ου και η διαφορά στην υποδοχή.

Στο γιατί δεν μπόρεσαν να κρατήσουν (ως παρατασιακό) τον χειρουργό όμως, είναι το ζουμί.

--- Τέλος παράθεσης ---

Η απορία μου είναι γιατί πήγε αρχικά ο χειρουργός, όχι τόσο γιατί δεν έμεινε.

Αρχίατρος:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΗ απορία μου είναι γιατί πήγε αρχικά ο χειρουργός, όχι τόσο γιατί δεν έμεινε.

--- Τέλος παράθεσης ---
Γνωρίζετε πόσο έχουν σφίξει τα πράγματα για τον ιδιώτη χειρουργό σήμερα ; Τι θα κάνει ιδιωτικά ; Θα βγάζει... σπίλους ; Πόσοι πια πάνε να χειρουργηθούν ιδιωτικά σήμερα ;

Γνωστός μου νέος ειδικός εργαζόταν σε πασίγνωστη ιδιωτική Κλινική των Αθηνών βοηθώντας γνωστά ονόματα, τον είχαν στο 1000άρικο, ευτυχώς ξεκίνησε επικουριλίκι.

Denominator:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΗ απορία μου είναι γιατί πήγε αρχικά ο χειρουργός, όχι τόσο γιατί δεν έμεινε.

--- Τέλος παράθεσης ---
Γνωρίζετε πόσο έχουν σφίξει τα πράγματα για τον ιδιώτη χειρουργό σήμερα ; Τι θα κάνει ιδιωτικά ; Θα βγάζει... σπίλους ; Πόσοι πια πάνε να χειρουργηθούν ιδιωτικά σήμερα ;

Γνωστός μου νέος ειδικός εργαζόταν σε πασίγνωστη ιδιωτική Κλινική των Αθηνών βοηθώντας γνωστά ονόματα, τον είχαν στο 1000άρικο, ευτυχώς ξεκίνησε επικουριλίκι.

--- Τέλος παράθεσης ---

Ακριβώς για αυτό απορώ.
Αν είχε πάει από απόγνωση, θα έμενε.
Τέλος πάντων...

Αδαμάντιος Σκούφαλος:
- Μπορεί να μην τον "σήκωσε" το κλίμα.
- Μπορεί να βρήκε κάτι καλύτερο.

Πάντως έχουμε φτάσει σε σημείο οι τοπικές κοινωνίες να "πανηγυρίζουν" μόλις βρίσκουν γιατρό, έστω και για ένα χρόνο, και ταυτόχρονα να ευχαριστούν τους πολιτικούς φορείς γι' αυτό! Τραγικό.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση