Άλλες κατηγορίες μηνυμάτων > Χαλαρή κουβέντα
Μαθήματα ξένων γλωσσών μέσω skype.
Ααρετη:
Παραδίδονται ιδιαίτερα γερμανικών μέσω skype-Τιμες προσιτές απο 7 ευρώ την ώρα
Μετά την αποφοίτηση από τη Γερμανική σχολή του ΑΠΘ με, συνέχισα τις σπουδές μου σε ειδικά σεμινάρια του Goethe Institut της πόλης . Στα πλαίσια των σπουδών μου, είχα σαν ειδίκευση τη Διδακτική της Γερμανικής ως Ξένης Γλώσσας.
Η διπλωματική μου εργασία είχε σαν θέμα την "Πρόσληψη και Παραγωγή Κειμένου στη διδακτική της Γερμανικής ως Ξένης Γλώσσας "
Aπό το 2005 παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα γερμανικών σε μαθητές κι ενήλικες, σε επίπεδα όλα τα επίπεδα
Είμαι Μέλος του Συνδέσμου Καθηγητών Γερμανικής Γλώσσας απο το 2008
ΗΜΕΡΙΔΕΣ-ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ
3η Επιστημονική Ημερίδα Goethe : Εκπαιδευτικές διαδικασίες μάθησης, 12 Σεπτεμβρίου 2011 Θεσσαλονίκη
Σεμινάριο Klett Verlag: Προετοιμασία για τις εξετάσεις
Διεθνές Συνέδριο: Ευρωπαϊκός Σύνδεσμος για τα Γερμανικά ως Ξένη Γλώσσα , Βιέννη
[1]Σύλλογος Καθηγητών Γερμανικών
Στον ελευθερο χρόνο μου ασχολούμαι με Μεταφράσεις, Συμμετοχή σε Ημερίδες και εκπαιδευτικά συνέδρια, Συλλογή εκπαιδευτικού υλικού για τη γερμανική γλώσσα.
τηλ. 6939868195
email. aretimpasiaku@gmail.com
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος
Αδαμάντιος Σκούφαλος:
επειδή θα σβήσουν την ανάρτηση σε λίγο, να επισημάνω ότι στη σελίδα σας στο fb γράφετε "από 5 ευρώ" την ώρα.
Argirios Argiriou:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδοςεπειδή θα σβήσουν την ανάρτηση σε λίγο, να επισημάνω ότι στη σελίδα σας στο fb γράφετε "από 5 ευρώ" την ώρα.
--- Τέλος παράθεσης ---
Καλά κάνεις και το επισημαίνεις Διαμαντή ότι στο facebook γράφει από 5 ευρώ την ώρα ενώ εδώ από 7 ευρώ την ώρα.
Παρόλα αυτά, προσωπικά, νομίζω ότι δεν είναι λάθος να μαζέψουμε σε μια ενότητα ανακοινώσεις καθηγητών που διδάσκουν ξένες γλώσσες μέσω skype, γιατί έτσι και αλλιώς ένα μεγάλο μέρος των νέων Ιατρών παίρνουν τον δρόμο της ξενιτιάς και γιατί τα μαθήματα μέσω skype είναι και πρακτικά, αλλά και βγαίνουν γενικά φθηνότερα.
Απλά νομίζω ότι καλό θα ήταν να τα βάζαμε σε μία ενότητα όλα αυτά.
Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Αναρωτιέμαι αν τα διαδικτυακά μαθήματα συνοδεύονται από σχετική απόδειξη παροχής υπηρεσιών.
Υποθέτω στα χαρτιά ναι αλλά οι δυνατότητες φοροδιαφυγής είναι πολύ μεγάλες.
Ας φτιαχτεί τουλάχιστον μια κατηγορία με το όνομα "διαφημίσεις" ή "διαφημιζόμενοι" για να μη χανόμαστε στα "Ενδιαφέροντα Links" (για κάποιους μπορεί να μην είναι ενδιαφέροντα) ώστε να μπουν και άλλοι πάροχοι (ιατρικός εξοπλισμός κλπ)
Αρχίατρος:
Υπάρχει κόσμος σε Περιφερειακά Ιατρεία, απ' τα οποία η πρόσβαση σε καθηγητή γερμανικών είναι αδύνατη και για τους οποίους τα εξ΄αποστάσεως μαθήματα μέσω Skype είναι λύση.
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση