Θέματα Εργασίας > Εργασία στο δημόσιο τομέα

Διορισμος ΕΣΥ

(1/5) > >>

mantsoti:
καλημερα στο forum. θα ηθελα να κανω 3 ερωτησεις, κι οποιος μπορει ας απαντησει.
1. αν καταλαβεις θεση στο ΕΣΥ, μπορεις να διεκδικησεις οποτεδηποτε αλλη θεση που θα προκηρυχθει στο μελλον ( χωρις βεβαια να παραιτηθεις απο την θεση σου μεχρι να βγουν τα αποτελεσματα ), κι αν οχι ποσο διαστημα πρεπει να περασει ;
2. μπαινοντας με τον εισαγωγικο βαθμο του επιμελητη Β, αν καποιος εχει τα χρονια απο προυπηρεσια, ποτε μπορει να διεκδικησει το βαθμο που του αναλογει ;
3. μπορειτε να μου αναφερετε τελικα αν και ποια ειναι τα κινητρα που δινονται για υπηρεσια σε αγονες και προβληματικες περιοχες ( οικονομικα κι οτι αλλο )

ευχαριστω εκ των προτερων για οποιες απαντησεις !  :)

GirousisN:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδοςκαλημερα στο forum. θα ηθελα να κανω 3 ερωτησεις, κι οποιος μπορει ας απαντησει.
1. αν καταλαβεις θεση στο ΕΣΥ, μπορεις να διεκδικησεις οποτεδηποτε αλλη θεση που θα προκηρυχθει στο μελλον ( χωρις βεβαια να παραιτηθεις απο την θεση σου μεχρι να βγουν τα αποτελεσματα ), κι αν οχι ποσο διαστημα πρεπει να περασει ;
2. μπαινοντας με τον εισαγωγικο βαθμο του επιμελητη Β, αν καποιος εχει τα χρονια απο προυπηρεσια, ποτε μπορει να διεκδικησει το βαθμο που του αναλογει ;
3. μπορειτε να μου αναφερετε τελικα αν και ποια ειναι τα κινητρα που δινονται για υπηρεσια σε αγονες και προβληματικες περιοχες ( οικονομικα κι οτι αλλο )

--- Τέλος παράθεσης ---

1) Όχι. Πρέπει πρώτα να παραιτηθείς. Το αναφέρουν όλες οι προκηρύξεις.
2) Ναι.
3) Μετά το τελευταίο νομοσχέδιο ,τα οικονομικά κίνητρα είναι όλα υπό κατάργηση-επαναδιαπραγμάτευση. Τα υπόλοιπα (συνυπηρέτηση συζύγων κ.α.) εξακολουθούν να ισχύουν.

mantsoti:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδοςκαλημερα στο forum. θα ηθελα να κανω 3 ερωτησεις, κι οποιος μπορει ας απαντησει.

--- Τέλος παράθεσης ---

1) Όχι. Πρέπει πρώτα να παραιτηθείς. Το αναφέρουν όλες οι προκηρύξεις.
2) Ναι.
3) Μετά το τελευταίο νομοσχέδιο ,τα οικονομικά κίνητρα είναι όλα υπό κατάργηση-επαναδιαπραγμάτευση. Τα υπόλοιπα (συνυπηρέτηση συζύγων κ.α.) εξακολουθούν να ισχύουν.

--- Τέλος παράθεσης ---

1. κι αν δεν παρω τη θεση χανω κι αυτη που εχω ;;; ... κι επισης μεχρι να γινει η κριση παραμενω ανεργος ... και τελευταιο ισχυει οτι πρεπει να εχουν περασει 2 χρονια υπηρεσιας στην ηδη θεση μου για να μπορω να διεκδικησω αλλη ;;;
2. ναι , αμεσα μπορω να προχωρησω για κριση σε ανωτερο βαθμο ;;;

ευχαριστω, και συγγνωμη και για τα υπο :)ερωτηματα

GirousisN:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος1. κι αν δεν παρω τη θεση χανω κι αυτη που εχω ;;; ... κι επισης μεχρι να γινει η κριση παραμενω ανεργος ... και τελευταιο ισχυει οτι πρεπει να εχουν περασει 2 χρονια υπηρεσιας στην ηδη θεση μου για να μπορω να διεκδικησω αλλη ;;;
2. ναι , αμεσα μπορω να προχωρησω για κριση σε ανωτερο βαθμο ;;;
ευχαριστω, και συγγνωμη και για τα υπο :)ερωτηματα

--- Τέλος παράθεσης ---
1α)Ναι, β) εξαρτάται από εσάς ,γ) όχι.
2) Όλοι γνωρίζουμε το ''άμεσα'' στο Ελλ. Δημόσιο. Καταθέτετε την προϋπηρεσία σας και περιμένετε να γίνει δεκτή. Μετά βάζετε τα χαρτιά σας για Επιμ.Α  ή διευθυντής και περιμένετε να γίνουν δεκτά.

mantsoti:
ευχαριστω πολυ !

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση