Θέματα Εργασίας > Εργασία στο δημόσιο τομέα
Διορισμος ΕΣΥ
nasiaser:
Μήπως γνωρίζει κάποιος πώς ακριβώς υπολογιζονται τα μορια για την πρόσληψη στο δημόσιο;;
Η εργασία στον ιδιωτικό τομέα προσμετράται;;
Όταν λέμε εκπαιδευτικό έργο, τι εννοούμε;;
thanasiss:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΜήπως γνωρίζει κάποιος πώς ακριβώς υπολογιζονται τα μορια για την πρόσληψη στο δημόσιο;;
Η εργασία στον ιδιωτικό τομέα προσμετράται;;
Όταν λέμε εκπαιδευτικό έργο, τι εννοούμε;;
--- Τέλος παράθεσης ---
τον ακριβή τρόπο υπολογισμού δεν τον γνωρίζω, κάποιος συνάδελφος που εχει δουλέψει ως κριτής μπορεί να σε βοηθήσει.
Η εργασία στον ιδιωτικό τομέα εχω δει οτι προσμετράται.
Εκπαιδευτικό έργο εννοούν συνεδρία, μαθήματα και οτι άλλο μπορείς να δείξεις οτι έχεις παρακολουθήσει
thanasiss:
Να κάνω μια ερώτηση.
Προκηρύσσεται μια θέση επιμελητή ΕΣΥ τον Απρίλιο, καταθέτει κάποιος τα χαρτιά του.
Τον Σεπτέμβριο προκηρύσσεται άλλη θέση σε άλλο νοσοκομείο, καταθέτει και εκει τα χαρτιά του.
Γίνεται η κρίση για την πρώτη θέση και είναι πρώτος, αν αρνηθεί αυτή τη θέση μπορεί να συνεχίσει να διεκδικεί την θέση στο δεύτερο νοσοκομείο;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
thanasiss:
Οι απαντήσεις στην δικια μου ερώτηση και στις ερωτήσεις της nasiaser βρίσκονται σε αυτό το νημα Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος
nasiaser:
ευχαριστώ!
Όταν κάποιος διοριστεί στο ΕΣΥ και έχει και 8 χρόνια ως ιδιώτης και μεταπτυχιακό (όπως εγω παραδείγματος χάριν ::) ) σε τι μισθολογικό κλιμάκιο εντάσσεται;; δεν μπορώ να βγάλω ακρη
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση