Θέματα Εργασίας > Εργασία στο δημόσιο τομέα

Κενές και κενούμενες θέσεις Κ.Υ και Π.Ι.

<< < (21/38) > >>

docjohn:
Καλημέρα σε όλους τους αναγνώστες του pfy.Ξέρει κανένας να μας ενημερώσει τι θα είναι αυτή η καινούργια *κανονιστική* που τόσο καιρό μας λένε συνέχεια από το υπουργείο ότι είναι ο λόγος της καθυστέρησης  και ότι σήμερα είναι στο εθνικό τυπογραφείο και την περιμένουν για να βγάλουν την προκήρυξη. Μου είπαν ότι θα αλλάξει ο τρόπος με τον οποίο θα γίνετε η πρόσληψη των αγροτικών ,αλλά όταν ρώτησα με τους γενικούς ιατρούς τι θα γίνει; η υπάλληλος έμοιαζε σαν να της μιλούσα κινεζικά .Ίσως να μην γνώριζε την διαφορά ανάμεσα στον αγροτικό και στον γενικό ιατρό. Επίσης θέλω να προσθέσω ότι συμφωνώ απόλυτα με τον συνάδελφο Jack .Ποια ο σκοπός της ένωσης ,για πιο λόγο ακόμα μια φορά δεν λαμβάνει θέση και παίζει το ρόλο απλώς διακοσμητικού .Δεν θα έπρεπε να αναλάβει πρωτοβουλία όσο αφορά την αναβάθμιση της ειδικότητας και την ενημερώσει προς όλες τις κατευθύνσεις ποιος είναι και τη προσφέρει ο γενικός γιατρός στην Ελλάδα .Και αναφέρω την Ελλάδα για τη στο εξωτερικό ως γνωστό είμαστε από του βασικούς πυλώνες της ιατρικής.

docjohn:
Βγήκε

Raptor:
Κανονιστική Απόφαση Γ.Π.οικ. 8246/21-01-2009

Τρόπος , διαδικασία , καθορισμός κριτηρίων τοποθέτησης γιατρών (υπόχρεων η μή) υπηρεσίας υπαίθρου σε Κέντρα Υγείας και Περιφερειακά Ιατρεία

Raptor:
5. Κατά την διάρκεια της υποχρεωτικής υπηρεσίας υπαίθρου οι γιατροί μπορούν να λάβουν μέχρι κα δέκα πέντε (15) ημέρες κανονική άδεια.

Αυτο είναι παρανομο.

Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος5. Κατά την διάρκεια της υποχρεωτικής υπηρεσίας υπαίθρου οι γιατροί μπορούν να λάβουν μέχρι κα δέκα πέντε (15) ημέρες κανονική άδεια.

Αυτο είναι παρανομο.

--- Τέλος παράθεσης ---

Σωστά! Είναι παράνομο. Οι 15 μέρες αναφέρονταν στην προηγούμενη χρονική διάρκεια θητείας. Τώρα που αυξήθηκε, έπρεπε να αυξηθούν και οι μέρες άδειας.
Παρεμπιπτόντως "έπεσε" το site του Υπουργείου με την ανακοίνωση της νέας προκήρυξης. Δεν μπόρεσα να μπω, να δω τι έχει προκηρυχτεί στο νομό μου, αν και λογικά περιμένω να έχουν προκηρυχτεί σχεδόν όλα τα αγροτικά. Και το κυριότερο θέλω να δω τις ημερομηνίες λήξης της θητείας των υπηρετούντων γιατρών για να υπολογίσω το μπάχαλο με τα κενά που θα δημιουργηθούν.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση