Θέματα Εργασίας > Εργασία στο δημόσιο τομέα

Κενές και κενούμενες θέσεις Κ.Υ και Π.Ι.

<< < (9/38) > >>

Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδοςγ) Η θέση δεν προκηρύσσεται ποτέ και καταργείται αλλά με την βοήθεια υπουργού-υφυπουργού δίδεται έγκριση για νέα θέση αγροτικού η οποία προκηρύσσεται νόμιμα ως θέση αγροτικού και οικονομικά-πρακτικά δεν άλλαξε τίποτα. Εάν έχεις γερό βύσμα διάβαινε λέγαν στο στρατό. Αυτό μπορεί να φανεί στην νομοθεσία εάν υπήρξε σύσταση νέας θέσης.

--- Τέλος παράθεσης ---

Ομολογώ ότι η περίπτωση 3 είναι ευρηματική και δεν μου πέρασε καθόλου από το μυαλό, με δεδομένο ότι υπό φυσιολογικές συνθήκες η σύσταση μιας νέας θέσης αγροτικού είναι χρονοβόρα. Βέβαια δεν υπολόγισα:
1. Ότι οι συνθήκες δεν είναι φυσιολογικές
2. Το Νο.1 + το γερό ή μάλλον το κατάλληλο βύσμα

Dimitris Kounalakis: 1 point (όπως θα έλεγαν στη Eurovision)

Μη σχολιάσετε την ώρα που στέλνω τα μηνύματα! Είμαι σε άδεια! (Κάποιος θα μπορούσε να πεί: "Και δεν έχεις κάτι καλύτερο να κάνεις από το να μπαίνεις στις σελίδες του φόρουμ;"). Είμαι φορουμίστας, τι να κάνω!!

D-Michalis:
Προσοχή !!!
Επειδή πολλές φορές (ιδίως σε δύσκολες περιοχές) όταν άδειαζε μία τέτοια θέση προκηρυσσόταν συνέχεια χωρίς επιτυχία, εισηγηθήκαμε (και έγινε νόμος)  το εξής:
Η θέση που κενούται επαναπροκηρύσσεται ως Επιμελητή Γ.Ι.
Αν η προκήρυξη αυτή καταστεί άγονη, τότε η θέση επιστρέφει στο Υπουργείο και προκηρύσσεται ως υπηρεσίας υπαίθρου.
Εγώ έχω τέτοια θέση που δυστυχώς προκηρύχθηκε και δεν πληρώθηκε. Έτσι τη στείλαμε για "αγροτικό" κάτι που και εμάς εξυπηρετεί.

Προσοχή λοιπόν. Ελέγξτε μήπως αυτή η περίπτωση που έχετε κατά νου, ανήκει σε αυτή την κατηγορία. Άλλη περίπτωση δεν υπάρχει. Αν δεν ανήκει σε αυτή την κατηγορία, τότε όλα τα "πονηρά" που αναφέρατε, μπορεί να συμβαίνουν.

(η νομοθεσία στη διάθεσή σας, αν τη θέλετε)

timex:
Αν γίνεται ανεβάστε την νομοθεσία.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Ο συνάδελφος Μιχάλης με έχει πληροφορήσει ότι θα βρίσκεται σε άδεια μέχρι τα μέσα Ιουλίου και δεν θα συνδέεται ιδιαίτερα με το φόρουμ για το συγκεκριμένο διάστημα.
Το γράφω αυτό σε περίπτωση που δεν ανταποκριθεί σύντομα στο παραπάνω αίτημα.

D-Michalis:
Δεν έχω τη δυνατότητα να το ανεβάσω σκαναρισμένο, αλλά αναζητήστε τη σχετική διάταξη στον Ν.3204/2003 (ΦΕΚ 296 Α'/23-12-2003) στο έρθρο 6, παράγραφος 6, όπου η διατύπωση είναι πολύ σαφής.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση