Θέματα Εργασίας > Εργασία στο δημόσιο τομέα
Κενές και κενούμενες θέσεις Κ.Υ και Π.Ι.
EzeΤΡΟΛ:
Όταν στις 22 Απριλίου βγήκε η τελευταία προκήρυξη για τα αγροτικά, με νέα φόρμα και χωρίς μεγάλη καθυστέρηση σε σχέση με την προηγούμενη προκήρυξη, σπεύσαμε να επαινέσουμε την μηχανοργάνωση του συστήματος και την ομαλοποίηση της διαδικασίας. Όμως να που τώρα βρισκόμαστε αισίως στα μέσα του καλοκαιριού, έχουν περάσει πάνω από 2.5 μήνες, και νέα προκήρυξη δεν έχει εμφανιστεί! Αν υποψιαστώ ότι μπαίνουμε και πάλι σε νέα περίοδο ανωμαλίας, θα πάω να εγχειριστώ από τον Dr Pousti (της καταχώρησης του κ. Σκούφαλου) και θ' αλλάξω επάγγελμα.
Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Να προσθέσω ότι όπως μου ανέφεραν σήμερα από το γραφείο προσωπικού του νοσοκομείου, η περίφημη τροπολογία που θα κατέθετε ο υφυπουργός για τη "λάθος λέξη", που όπως έλεγε υπήρχε στο νέο νονομσχέδιο για τους αγροτικούς και δεν έδινε τη δυνατότητα να παραμένουν οι "παλιοί" σε παράταση στα Π.Ι., όσο οι "νέοι" έκαναν τρίμηνο, δεν έχει κατατεθεί ακόμη και το πρόβλημα υφίσταται.
Το αναφέρω με κάθε επιφύλαξη.
Αν κάποιος γνωρίζει κάτι διαφορετικό ας το αναφέρει
kefalidisg:
Αυτό που αναφέρεται είναι αλήθεια, η τροπολογία όντως δεν έχει κατατεθεί ακόμη. Λέγεται ότι αυτό είναι ζήτημα λίγων ημερών. Όμως αυτό δεν λέγεται από το υπουργείο μας για πλήθος ζητημάτων; όλα θα λυθούν αλλά τίποτα τελικά δεν λύνεται!!!!! Έτσι δεκάδες αγροτικοί που θα έπρεπε να δουλεύουν νομίμως ως παρατασιακοί βρίσκονται κυριολεκτικά ως επί ξύλου κρεμάμενοι!!!!!
Σε αναμονή λοιπόν της τροπολογίας.......
stelika:
Ελπίζω να λυθεί σύντομα το ζήτημα!
kefalidisg:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΌταν στις 22 Απριλίου βγήκε η τελευταία προκήρυξη για τα αγροτικά, με νέα φόρμα και χωρίς μεγάλη καθυστέρηση σε σχέση με την προηγούμενη προκήρυξη, σπεύσαμε να επαινέσουμε την μηχανοργάνωση του συστήματος και την ομαλοποίηση της διαδικασίας. Όμως να που τώρα βρισκόμαστε αισίως στα μέσα του καλοκαιριού, έχουν περάσει πάνω από 2.5 μήνες, και νέα προκήρυξη δεν έχει εμφανιστεί! Αν υποψιαστώ ότι μπαίνουμε και πάλι σε νέα περίοδο ανωμαλίας, θα πάω να εγχειριστώ από τον Dr Pousti (της καταχώρησης του κ. Σκούφαλου) και θ' αλλάξω επάγγελμα.
--- Τέλος παράθεσης ---
Πολύ σωστές οι παρατηρήσεις σου διακομιστή.... και μάλλον θα πρέπει να κάνεις αυτή την εγχείρηση διότι οι ανωμαλίες μάλλον θα αυξηθούν αντί να διορθωθούν. Εγώ πάντως ακόμη περιμένω να διοριστώ στην θέση που έχω πάρει κατά την προκήρυξη του Μαρτίου και δυστυχώς βρισκόμαστε σε καλοκαιρινή περίοδο!!!!!!(τι πράγμα και αυτό να μην δουλεύει τίποτα στην χώρα των ΕΛ κατά τους θερινούς μήνες!!!!). Συνόλικά λοιπόν έπρεπε να περιμένω έναν χρόνο για να πάρω θέση σε ΠΙ..... γιατί άραγε; συνάδερφοι που τελειώσαν μαζί μου και κατέθεσαν τα χαρτιά τους για θέσεις από ΣΚΕΙΟΠΝΙ διορίστηκαν γρηγορότερα..... αυτό δεν θα μπορούσα να το φανταστώ προ 2 ετίας!!!
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση