Θέματα Εργασίας > Εργασία στο δημόσιο τομέα

Κενές και κενούμενες θέσεις Κ.Υ και Π.Ι.

<< < (16/38) > >>

orfeo:
Έχουμε ήδη πάνω από 4 μήνες απ΄την τελευταία προκήρυξη αγροτικών και απ΄ότι ξέρω οι συναδέλφοι γενικοί γιατροί που πήραν θέσεις με την προκήρυξη του Αυγούστου δεν έχουν λάβει ακόμα τον διορισμό τους.
Απ΄το τμήμα αγροτικών του υπουργείου ισχυρίζονται ότι δεν έχουν ενημέρωση για το πότε θα υπάρξει νέα προκήρυξη-αλήθεια, ποιος ενημερώνει ποιον τελικά-και με συμβούλευσαν να παρακολουθώ το site του υπουργείου.
Έχει κανείς συνάδελφος περισσότερο συγκεκριμένες πληροφορίες;

docjohn:
Καλη Χρονια σε ολους του συναδελφους.Γνωριζει κανενας τιποτα για την καινουργια προκηρυξη?

Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Συνάδελφε δεν θέλω να θεωρήσεις την ερώτησή μου ειρωνική γιατί υποθέτω θα έχεις απευθυνθεί ήδη, όμως τι λέει το "αρμόδιο"  ;D γραφείο του υπουργείο με τους υπαλλήλους με τον τρομερό φόρτο εργασίας;
Υποθέτω θα αναμένεται ερμηνευτική εγκύκλιος για τον πρόσφατο νόμο που δίνει τρίμηνη αύξηση στη θητεία του αγροτικού με αναδρομική ισχύ και για τους υπηρετούντες. Η τρίμηνη αύξηση θα είναι υποχρεωτική για όλους τους ήδη υπηρετούντες; Θα είναι κατ' επιλογήν του γιατρού; Άσε που η αναδρομικότητα μπορεί να οδηγήσει κάποιους γιατρούς σε δικαστική προσφυγή.
Προβλέπω την άνοιξη τα 3/4 των αγροτικών ιατρείων της χώρας να είναι κενά.

EzeΤΡΟΛ:
12 Αυγούστου 2008 - 12 Ιανουαρίου 2009

5 μήνες χωρίς προκήρυξη.

Δεν το ξεχνώ.

timex:
Σιγά το πράγμα...
Εδώ πριν καιρό κόντεψε να κάνει ένα χρόνο...

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση