Θέματα Εργασίας > Εργασία στο δημόσιο τομέα

Κενές και κενούμενες θέσεις Κ.Υ και Π.Ι.

<< < (18/38) > >>

D-Michalis:
Σωστά flone. Για ομοιόβαθμη θέση ισχύει η 2ετια. Για θέση άλλου βαθμού δεν υπάρχουν περιορισμοί, όχι μόνο για ανώτερη, αλλά και για κατώτερη (υπάρχουν και αυτές οι περιπτώσεις). Ο Νόμος διατυπώνει σαφώς την σχετική φράση με την λέξη «ομοιόβαθμη» θέση.

docjohn:
Καλησπέρα σε όλους τους συνάδελφους. Πήρα τηλεφωνώ χτες το πρωί στο υπουργείο και προφανώς ήμουν αρκετά τυχερός μιας και πρώτον  πέτυχα αμέσως γραμμή και δεύτερο βρήκα έναν υπάλληλο που μου έδωσε το τηλέφωνο του προϊσταμένου για τα αγροτικά και ο άνθρωπος ευγενέστατος μου είπε ότι το πολύ σε 10 ευλογημένες ημέρες θα βγει η προκήρυξη για τα αγροτικά. Να δώσει  ο Θεός να βγει αληθινός. 

EzeΤΡΟΛ:
Αυτό είναι είδηση! Και τί ρέντα!
Φίλε, να ποντάρω διπλό στο Λεϊρία-Μπράγκα; Και τί λες για το Κιλμάρνοκ-Κουίν οφ Σάουθ;

orfeo:
Είδες τελικά πόσο λίγα χρειάζεται ένας άνθρωπος για να νιώσει ευτυχισμένος και τυχερός; Μια καλή,ενθαρρυντική κουβέντα από έναν ευγενικό υπάλληλο. Ασφαλώς και κάποια στιγμή θα βγει η προκήρυξη, αλλά αυτό με τις 10 ημέρες το άκουγα και το Νοέμβριο. Αλήθεια, δεν ήταν γυναίκα η προϊστάμενη στα αγροτικά έως τώρα; Εύχομαι να μην απογοητευτεί ο νέος συνάδελφος και αν είναι και γουρλής να τον βάζουμε να τηλεφωνεί αυτός στο υπουργείο για ό,τι απορίες έχουμε.

Δημήτρης Μακρέας:
Καλό βόλι!!

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση