Καλώς ήρθατε στην διαδικτυακή μας κοινότητα.
Εδώ μπορείτε να συζητήσετε και να ενημερωθείτε για θέματα που αφορούν την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας.
Για να συμμετέχετε και να μπορείτε να κατεβάσετε αρχεία και εικόνες που βρίσκονται στα μηνύματα πρέπει να εγγραφείτε.
Η εγγραφή είναι δωρεάν και θα σας αποσταλεί άμεσα ένα e-mail για την ενεργοποίηση της εγγραφής σας.
Εάν δεν το λάβετε σε λίγα λεπτά ελέγξετε το φάκελο ομαδικής αλληλογραφίας ή το φάκελο SPAM ή το φάκελο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας καθώς μπορεί να βρεθεί εκεί από λάθος του λογισμικού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
Εάν έχετε ξεχάσει τον κωδικό σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας ξανασταλεί από εδώ.
8 Νοεμβρίου 2024, 10:39:36

Αποστολέας Θέμα: Κενές και κενούμενες θέσεις Κ.Υ και Π.Ι.  (Αναγνώστηκε 75283 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

15 Ιανουαρίου 2009, 20:40:42
Απάντηση #90
Αποσυνδεδεμένος

Γ.Κτιστάκης

Moderator
Παράθεση
Λογική φαίνεται η απάντηση 'μετά την ανάληψη υπηρεσίας' (2 έτη για ομοιόβαθμη θέση, π.χ. αν είσαι Β για προκήρυξη Β, αλλά νομίζω ότι και την επομένη του διορισμού μπορείς να κάνεις αίτηση για θέση π.χ. Α)
Απαιτείται 4 χρόνια υπηρεσίας σε θέση Β΄ για να έχεις δικαίωμα να κάνεις αίτηση σε θέση Α΄

16 Ιανουαρίου 2009, 17:29:20
Απάντηση #91
Αποσυνδεδεμένος

docjohn

Η συχωρεμένη η γιαγιά μου έλεγε ότι ο χορτάτος τον πεινασμένο δεν τον σκέπτεται. Πάντως ευχαριστώ για τα καλά και συμπονετικά σας λόγια!! .Μακάρι να βγω  γουρλής και θα περνώ όσα τηλεφωνά θέλετε, αγαπητοί συνάδελφοι, και ίσως με κάνετε και διακομιστεί για να μπορώ να βάζω και εγώ στοιχήματα.  ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Εχουμε γινει πια Επσιμονικη Φαντασεια.Πειραζε!!!!!!!!!!

17 Ιανουαρίου 2009, 03:08:40
Απάντηση #92
Αποσυνδεδεμένος

orfeo

Αγαπητέ συνάδελφε docjohn, δε θέλω να παρεξηγηθώ. Βρίσκομαι εκτός ΕΣΥ και εκτός δουλειάς γενικότερα από 6μήνου. Περιμένω κι εγώ την προκήρυξη όπως κι εσύ. Έχω όμως τις επιφυλάξεις μου για το αν ο διορισμός μου στο ΕΣΥ θα μου λύσει προβλήματα ή θα μου δημιουργήσει μεγαλύτερα και είπα να κάνω λίγo humour. Καλή μας επιτυχία...

17 Ιανουαρίου 2009, 11:09:57
Απάντηση #93
Αποσυνδεδεμένος

EzeΤΡΟΛ

Δηλαδή, φίλε orfeo, είχες θέση επιμελητή ΕΣΥ και για κάποιο λόγο την άφησες ή βρίσκεσαι στο διάστημα μετά τη λήξη της ειδικότητας σου; Όπως και αν έχει, καλή τύχη με τη νέα προκήρυξη και προσεκτικά.
Θα έρθουν καιροί που θα είστε ασφαλισμένοι, αλλά θα είναι σαν να μην είστε.

17 Ιανουαρίου 2009, 11:11:25
Απάντηση #94
Αποσυνδεδεμένος

EzeΤΡΟΛ

« Τελευταία τροποποίηση: 17 Ιανουαρίου 2009, 11:13:00 από Ο διακομιστής »

17 Ιανουαρίου 2009, 19:52:56
Απάντηση #95
Αποσυνδεδεμένος

Αδαμάντιος Σκούφαλος

Απόψε άκουσα από σχετικά αξιόπιστη πηγή ότι αναμένεται ερμηνευτική εγκύκλιος του Υπουργείο που αναφέρει ότι η τρίμηνη αναδρομική αύξηση της θητείας του αγροτικού που ψηφίστηκε στον τελευταίο νόμο (καπνός, τσιγάρα και άλλες διατάξεις) θα είναι προαιρετική για όσους ήδη υπηρετούν. Άρα όσοι αγροτικοί γιατροί συμπληρώσουν το 6μηνο και δεν επιθυμούν να συνεχίσουν, μπορούν να παραιτηθούν άμεσα.
Καλή τύχη και δύναμη σε όσους Γ.Ι. και αγροτικούς θα μείνουν να αναπληρώνουν 2 και 3 κενά ιατρεία. Τα οποία, στην καλύτερη περίπτωση, θα καλυφθούν σε 6 μήνες. (αν η προκήρυξη γίνει στο μήνα που διανύουμε)

23 Ιανουαρίου 2009, 10:13:29
Απάντηση #96
Αποσυνδεδεμένος

docjohn

Καλημέρα στους φίλους και συνάδελφους. Εγώ μόνο καλά νέα προσπαθώ να σας φέρω. Πήρα το υπουργείο και μου είπαν ότι η τροποποίηση  είναι στο εθνικό τυπογραφείο και ότι την Τ Ε Τ Α Ρ Τ Η  θα έχουμε την προκήρυξη . Άντε να δούμε τη θα πάρουμε και από εκεί. …………………………. ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

23 Ιανουαρίου 2009, 15:29:48
Απάντηση #97
Αποσυνδεδεμένος

EzeΤΡΟΛ

Φίλε, αν δεν είναι too much, ρώτα τους σε παρακαλώ κάθε πότε σκέφτονται να βγάζουν τώρα προκηρύξεις...
Όχι τίποτε άλλο, αλλά να ξέρουμε π.χ. αν είναι κάθε εξάμηνο, η επόμενη πέφτει Σεπτέμβριο.
« Τελευταία τροποποίηση: 23 Ιανουαρίου 2009, 15:33:39 από Ο διακομιστής »

23 Ιανουαρίου 2009, 15:41:06
Απάντηση #98
Αποσυνδεδεμένος

Αδαμάντιος Σκούφαλος

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
Πήρα το υπουργείο και μου είπαν ότι η τροποποίηση  είναι στο εθνικό τυπογραφείο και ότι την Τ Ε Τ Α Ρ Τ Η  θα έχουμε την προκήρυξη .

Ποιά τροποποίηση; Αυτό που έγραψα παραπάνω, ότι η τρίμηνη αύξηση της θητείας θα είναι προαιρετική για τους ήδη υπηρετούντες αγροτικούς; Ε ρε τι έχει να γίνει έτσι κι αρχίσουν και παραιτούνται όσοι υπολόγιζαν οι διοικήσεις των νοσοκομείων ότι τους είχαν "δέσει" για 1 τρίμηνο ακόμη! Και η  προκήρυξη που ΘΑ βγει θα δώσει αγροτικούς στα ιατρεία σε 6 μήνες -στην νωρίτερη περίπτωση- από σήμερα.
Συνάδελφοι, η κατάσταση προμηνύεται τραγική και κανείς δε φαίνεται να το καταλαβαίνει. Αλλά και να το καταλάβει, τι μπορεί να κάνει θα μου πείτε!

23 Ιανουαρίου 2009, 18:26:31
Απάντηση #99
Αποσυνδεδεμένος

Harper

Ιατροί
Γιατί να βγάλουν νέα προκήρυξη?Για να πληρώνουν ένα αγροτικό με 1100 ευρώ το μήνα?Αφού με 30-40 ευρώ το μήνα,όσο είναι τα έξοδα κάλυψης ενός ομόρου,"χώνουν" έναν άλλο ιατρό,συχνά ειδικευμένο Γενικό και εξοικονοούν 1000 και βάλε ευρώ το μήνα.Και ποιός νοιάζεται για τα αγροτικά?Δυστυχώς μόνο οι Γενικοί που εδώ και καιρό καλύπτουμε και υπερκαλύπτουμε όμορα και έχουμε γίνει λάστιχο με ένα ευτελές ποσό μετακίνησης-ομόρου
Νομίζω πως για το θέμα των προκηρύξεων,όσο τα περιφερειακά ιατρεία θα γίνονται κτήμα της Γενικής Ιατρικής η υπόλοιπη ιατρική κοινότητα όχι μόνο δε θα νοιάζεται αλλά και θα σφυρίζει αδιάφορα ή χαιρέκακα

Νομίζω πως η Ένωσή μας πρέπει να κάνει κάτι για αυτό.
+

26 Ιανουαρίου 2009, 10:50:11
Απάντηση #100
Αποσυνδεδεμένος

docjohn

Καλημέρα σε όλους τους αναγνώστες του pfy.Ξέρει κανένας να μας ενημερώσει τι θα είναι αυτή η καινούργια *κανονιστική* που τόσο καιρό μας λένε συνέχεια από το υπουργείο ότι είναι ο λόγος της καθυστέρησης  και ότι σήμερα είναι στο εθνικό τυπογραφείο και την περιμένουν για να βγάλουν την προκήρυξη. Μου είπαν ότι θα αλλάξει ο τρόπος με τον οποίο θα γίνετε η πρόσληψη των αγροτικών ,αλλά όταν ρώτησα με τους γενικούς ιατρούς τι θα γίνει; η υπάλληλος έμοιαζε σαν να της μιλούσα κινεζικά .Ίσως να μην γνώριζε την διαφορά ανάμεσα στον αγροτικό και στον γενικό ιατρό. Επίσης θέλω να προσθέσω ότι συμφωνώ απόλυτα με τον συνάδελφο Jack .Ποια ο σκοπός της ένωσης ,για πιο λόγο ακόμα μια φορά δεν λαμβάνει θέση και παίζει το ρόλο απλώς διακοσμητικού .Δεν θα έπρεπε να αναλάβει πρωτοβουλία όσο αφορά την αναβάθμιση της ειδικότητας και την ενημερώσει προς όλες τις κατευθύνσεις ποιος είναι και τη προσφέρει ο γενικός γιατρός στην Ελλάδα .Και αναφέρω την Ελλάδα για τη στο εξωτερικό ως γνωστό είμαστε από του βασικούς πυλώνες της ιατρικής.

26 Ιανουαρίου 2009, 22:43:30
Απάντηση #101
Αποσυνδεδεμένος

docjohn

27 Ιανουαρίου 2009, 10:06:32
Απάντηση #102
Αποσυνδεδεμένος

Raptor

Ιατροί
Κανονιστική Απόφαση Γ.Π.οικ. 8246/21-01-2009

Τρόπος , διαδικασία , καθορισμός κριτηρίων τοποθέτησης γιατρών (υπόχρεων η μή) υπηρεσίας υπαίθρου σε Κέντρα Υγείας και Περιφερειακά Ιατρεία
« Τελευταία τροποποίηση: 2 Φεβρουαρίου 2009, 12:58:34 από Raptor »
"Success is getting what you want" "Happiness is wanting what you get"
"The secret of happiness is not found in seeking more, but in the capacity to enjoy less."

27 Ιανουαρίου 2009, 10:10:09
Απάντηση #103
Αποσυνδεδεμένος

Raptor

Ιατροί
5. Κατά την διάρκεια της υποχρεωτικής υπηρεσίας υπαίθρου οι γιατροί μπορούν να λάβουν μέχρι κα δέκα πέντε (15) ημέρες κανονική άδεια.

Αυτο είναι παρανομο.
« Τελευταία τροποποίηση: 27 Ιανουαρίου 2009, 12:57:10 από Raptor »
"Success is getting what you want" "Happiness is wanting what you get"
"The secret of happiness is not found in seeking more, but in the capacity to enjoy less."

27 Ιανουαρίου 2009, 14:46:40
Απάντηση #104
Αποσυνδεδεμένος

Αδαμάντιος Σκούφαλος

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
5. Κατά την διάρκεια της υποχρεωτικής υπηρεσίας υπαίθρου οι γιατροί μπορούν να λάβουν μέχρι κα δέκα πέντε (15) ημέρες κανονική άδεια.

Αυτο είναι παρανομο.

Σωστά! Είναι παράνομο. Οι 15 μέρες αναφέρονταν στην προηγούμενη χρονική διάρκεια θητείας. Τώρα που αυξήθηκε, έπρεπε να αυξηθούν και οι μέρες άδειας.
Παρεμπιπτόντως "έπεσε" το site του Υπουργείου με την ανακοίνωση της νέας προκήρυξης. Δεν μπόρεσα να μπω, να δω τι έχει προκηρυχτεί στο νομό μου, αν και λογικά περιμένω να έχουν προκηρυχτεί σχεδόν όλα τα αγροτικά. Και το κυριότερο θέλω να δω τις ημερομηνίες λήξης της θητείας των υπηρετούντων γιατρών για να υπολογίσω το μπάχαλο με τα κενά που θα δημιουργηθούν.

« Τελευταία τροποποίηση: 27 Ιανουαρίου 2009, 15:38:50 από Αδαμάντιος Σκούφαλος »

Λέξεις κλειδιά:

Σχετικά θέματα

Τίτλος / Ξεκίνησε από Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
14 Απαντήσεις
11922 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 29 Σεπτεμβρίου 2012, 06:12:43
από alex52
15 Απαντήσεις
11052 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 2 Ιουλίου 2013, 09:53:39
από deleteduser
2 Απαντήσεις