Θέματα Εργασίας > Εργασία στο δημόσιο τομέα

Κενές και κενούμενες θέσεις Κ.Υ και Π.Ι.

<< < (19/38) > >>

Γ.Κτιστάκης:

--- Παράθεση ---Λογική φαίνεται η απάντηση 'μετά την ανάληψη υπηρεσίας' (2 έτη για ομοιόβαθμη θέση, π.χ. αν είσαι Β για προκήρυξη Β, αλλά νομίζω ότι και την επομένη του διορισμού μπορείς να κάνεις αίτηση για θέση π.χ. Α)

--- Τέλος παράθεσης ---
Απαιτείται 4 χρόνια υπηρεσίας σε θέση Β΄ για να έχεις δικαίωμα να κάνεις αίτηση σε θέση Α΄

docjohn:
Η συχωρεμένη η γιαγιά μου έλεγε ότι ο χορτάτος τον πεινασμένο δεν τον σκέπτεται. Πάντως ευχαριστώ για τα καλά και συμπονετικά σας λόγια!! .Μακάρι να βγω  γουρλής και θα περνώ όσα τηλεφωνά θέλετε, αγαπητοί συνάδελφοι, και ίσως με κάνετε και διακομιστεί για να μπορώ να βάζω και εγώ στοιχήματα.  ;D ;D ;D ;D ;D ;D

orfeo:
Αγαπητέ συνάδελφε docjohn, δε θέλω να παρεξηγηθώ. Βρίσκομαι εκτός ΕΣΥ και εκτός δουλειάς γενικότερα από 6μήνου. Περιμένω κι εγώ την προκήρυξη όπως κι εσύ. Έχω όμως τις επιφυλάξεις μου για το αν ο διορισμός μου στο ΕΣΥ θα μου λύσει προβλήματα ή θα μου δημιουργήσει μεγαλύτερα και είπα να κάνω λίγo humour. Καλή μας επιτυχία...

EzeΤΡΟΛ:
Δηλαδή, φίλε orfeo, είχες θέση επιμελητή ΕΣΥ και για κάποιο λόγο την άφησες ή βρίσκεσαι στο διάστημα μετά τη λήξη της ειδικότητας σου; Όπως και αν έχει, καλή τύχη με τη νέα προκήρυξη και προσεκτικά.

EzeΤΡΟΛ:
.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση