Θέματα Εργασίας > Εργασία στο δημόσιο τομέα
Κενές και κενούμενες θέσεις Κ.Υ και Π.Ι.
Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Απόψε άκουσα από σχετικά αξιόπιστη πηγή ότι αναμένεται ερμηνευτική εγκύκλιος του Υπουργείο που αναφέρει ότι η τρίμηνη αναδρομική αύξηση της θητείας του αγροτικού που ψηφίστηκε στον τελευταίο νόμο (καπνός, τσιγάρα και άλλες διατάξεις) θα είναι προαιρετική για όσους ήδη υπηρετούν. Άρα όσοι αγροτικοί γιατροί συμπληρώσουν το 6μηνο και δεν επιθυμούν να συνεχίσουν, μπορούν να παραιτηθούν άμεσα.
Καλή τύχη και δύναμη σε όσους Γ.Ι. και αγροτικούς θα μείνουν να αναπληρώνουν 2 και 3 κενά ιατρεία. Τα οποία, στην καλύτερη περίπτωση, θα καλυφθούν σε 6 μήνες. (αν η προκήρυξη γίνει στο μήνα που διανύουμε)
docjohn:
Καλημέρα στους φίλους και συνάδελφους. Εγώ μόνο καλά νέα προσπαθώ να σας φέρω. Πήρα το υπουργείο και μου είπαν ότι η τροποποίηση είναι στο εθνικό τυπογραφείο και ότι την Τ Ε Τ Α Ρ Τ Η θα έχουμε την προκήρυξη . Άντε να δούμε τη θα πάρουμε και από εκεί. …………………………. ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
EzeΤΡΟΛ:
Φίλε, αν δεν είναι too much, ρώτα τους σε παρακαλώ κάθε πότε σκέφτονται να βγάζουν τώρα προκηρύξεις...
Όχι τίποτε άλλο, αλλά να ξέρουμε π.χ. αν είναι κάθε εξάμηνο, η επόμενη πέφτει Σεπτέμβριο.
Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΠήρα το υπουργείο και μου είπαν ότι η τροποποίηση είναι στο εθνικό τυπογραφείο και ότι την Τ Ε Τ Α Ρ Τ Η θα έχουμε την προκήρυξη .
--- Τέλος παράθεσης ---
Ποιά τροποποίηση; Αυτό που έγραψα παραπάνω, ότι η τρίμηνη αύξηση της θητείας θα είναι προαιρετική για τους ήδη υπηρετούντες αγροτικούς; Ε ρε τι έχει να γίνει έτσι κι αρχίσουν και παραιτούνται όσοι υπολόγιζαν οι διοικήσεις των νοσοκομείων ότι τους είχαν "δέσει" για 1 τρίμηνο ακόμη! Και η προκήρυξη που ΘΑ βγει θα δώσει αγροτικούς στα ιατρεία σε 6 μήνες -στην νωρίτερη περίπτωση- από σήμερα.
Συνάδελφοι, η κατάσταση προμηνύεται τραγική και κανείς δε φαίνεται να το καταλαβαίνει. Αλλά και να το καταλάβει, τι μπορεί να κάνει θα μου πείτε!
Harper:
Γιατί να βγάλουν νέα προκήρυξη?Για να πληρώνουν ένα αγροτικό με 1100 ευρώ το μήνα?Αφού με 30-40 ευρώ το μήνα,όσο είναι τα έξοδα κάλυψης ενός ομόρου,"χώνουν" έναν άλλο ιατρό,συχνά ειδικευμένο Γενικό και εξοικονοούν 1000 και βάλε ευρώ το μήνα.Και ποιός νοιάζεται για τα αγροτικά?Δυστυχώς μόνο οι Γενικοί που εδώ και καιρό καλύπτουμε και υπερκαλύπτουμε όμορα και έχουμε γίνει λάστιχο με ένα ευτελές ποσό μετακίνησης-ομόρου
Νομίζω πως για το θέμα των προκηρύξεων,όσο τα περιφερειακά ιατρεία θα γίνονται κτήμα της Γενικής Ιατρικής η υπόλοιπη ιατρική κοινότητα όχι μόνο δε θα νοιάζεται αλλά και θα σφυρίζει αδιάφορα ή χαιρέκακα
Νομίζω πως η Ένωσή μας πρέπει να κάνει κάτι για αυτό.
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση