Θέματα Εργασίας > Εργασία στον ιδιωτικό τομέα - Άλλες μορφές
Πώς βλέπουμε τι εισφορές πρέπει να πληρώσουμε / πληρώσαμε στο ΕΦΚΑ;
Argirios Argiriou:
Δεν παίζονται οι άνθρωποι:
Μέχρι και τις 31/07/2018 ώρα 13.00 που κοίταγα δεν είχαν βγάλει το ΕΦΚΑ για τον Ιούνιο του 2018.
Το ξανακοίταξα ώρα 19.10 και τότε το είχαν υπολογίσει, το πλήρωσα αμέσως μέσω winbank αλλά βγήκα εκπρόθεσμος γιατί οι πληρωμές που γίνονται μετά την ώρα 18.00 εκτελούνται την επόμενη ημέρα...
Λες να το κάνουν επίτηδες για να μαζεύουν πρόστιμα εκπρόθεσμης πληρωμής;
Denominator:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν παίζονται οι άνθρωποι:
Μέχρι και τις 31/07/2018 ώρα 13.00 που κοίταγα δεν είχαν βγάλει το ΕΦΚΑ για τον Ιούνιο του 2018.
Το ξανακοίταξα ώρα 19.10 και τότε το είχαν υπολογίσει, το πλήρωσα αμέσως μέσω winbank αλλά βγήκα εκπρόθεσμος γιατί οι πληρωμές που γίνονται μετά την ώρα 18.00 εκτελούνται την επόμενη ημέρα...
Λεν να το κάνουν επίτηδες για να μαζεύουν πρόστιμα εκπρόθεσμης πληρωμής;
--- Τέλος παράθεσης ---
Ε, και συ Αργύρη, δεν είδες κατά τις πεντέμισι, μάλλον δε θα είχες εκτεθεί τώρα...
Αισχρή αντιμετώπιση του πολίτη, παραγματικά χωρίς λόγια.
fanisgp:
Έδωσαν παράταση μέχρι 10 Αυγούστου.Είναι για γέλια πάντως αυτό με τις εισφορές.
Argirios Argiriou:
Το μηνιαίο ΕΦΚΑ που πρέπει να πληρώνουν οι Ελεύθεροι Επαγγελματίες (Ε.Ε.) ανάλογα με το ετήσιο εισόδημά τους.
Τον επισυναπτόμενο πίνακα σε pdf, μου τον έδωσε ο Λογιστής μου στις 08/11/2018
( από ετήσιο εισόδημα 8.000 € και κάτω πληρώνουν 167,95 €.)
giorgosbr:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΤο μηνιαίο ΕΦΚΑ που πρέπει να πληρώνουν οι Ελεύθεροι Επαγγελματίες (Ε.Ε.) ανάλογα με το ετήσιο εισόδημά τους.
Τον επισυναπτόμενο πίνακα σε pdf, μου τον έδωσε ο Λογιστής μου στις 08/11/2018
( από ετήσιο εισόδημα 8.000 € και κάτω πληρώνουν 167,95 €.)
--- Τέλος παράθεσης ---
Οι οισφορές στο ΕΦΚΑ ειναι ανεξάρτητες των εξόδων του ιατρου ;
έστω ένα παράδειγμα
ΠΧ ένας ιατρος που κάνει πολλές κατ'οίκον επισκέψεις (π.χ. μέσω εταιρειών πχ. SOS ιατροι) και κόβει αποδείξεις εστω 2000ε το μήνα --> αλλά αποδίδει στην εταιρεία το ποσο πχ των 800 ε το μήνα, άρα παρουσιάζει πολλά έξοδα.
παρόλα αυτά θα πληρώνει εισφορές των 580 ε τον μήνα ?
ΔΗΛ απο τα 2000 θα του μένουν 1200 ε και απο αυτά θα δίνει ΕΦΚΑ άλλα 580ε το μήνα και θα του μένουν τελικώς 620 ε?
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση