Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ

22/08/2017 ΕΟΠΥΥ σχετικά με τις Ιατρικές επισκέψεις σε συμβεβλημένους.

<< < (11/14) > >>

pzogr:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΚαι ακόμη ένα πρόβλημα...αν καποιος έχει κλείσει ραντεβού και δεν προσέλθει, τι κανουμε ? εγώ βάζω άλλον από τη σειρά που αναμένει , αλλά τι ποινή έχει ο μη εισελθών?

--- Τέλος παράθεσης ---

Καλό...  ;D

Οι ψηφοφόροι δεν έχουν ποινές και αηδίες... μόνο οι καπιταλιστές ιδιώτες γιατροί.

Προσωπικά αν ξέρω τον ασθενή και μπορώ να είμαι σίγουρος ότι το ξέχασε του μεταθέτω το ραντεβού σε επόμενη μέρα και όταν επικοινωνήσει μαζί μου το επαναπρογραμματίζω. Αν δεν τον ξέρω ή δεν θέλω να είμαι πολύ εξυπηρετικός απέναντί του δίνω το ραντεβού στα 10-15 λεπτά μετά την μη εμφάνισή του στον 1ο που θα το ζητήσει ή σε όποιον μπορεί να έχω σε λίστα αναμονής.

fanisgp:
Στα αγωνιώδη ερωτήματά μας τοποθετήθηκε επισήμως ο ΕΟΠΠΥs.Σε περίπτωση απουσίας μας μέχρι μία μέρα λόγω  τσιρλιπιπί ή άλλου ειδικού γεγονότος, πρέπει σε μονόστηλη καταχώρηση πανελλήνιας κυκλοφορίας εφημερίδα,μετά τα θεάματα και πρίν τις αναγγελίες γάμων να ενημερώνουμε το κοινό.Σε απουσία 2 ημερών και πάνω τοποθετούμε μικροφωνική σε ανοικτού τύπου όχημα(π.χ datsun) ή και κλειστού τύπου(π.χ volkswagen) συνδεδεμένη με την προεγκατάσταση του δήμου μας και ειδικός ντελάλης ενημερώνει για την απουσία μας.
το μήνυμα που ακολουθεί ειναι κρυπτογραφημένο για συμβεβλ. ΕΟΠΥΥ.Φήμες θέλουν μικρό χωριό να αντιστέκεται στον κατακτητή και ξεκίνησε την αντίσταση κλείνοντας τις επισκέψεις στα 14 λεπτά και 40 δευτερόλεπτα.Συμβεβλημένοι ΕΟΠΥΥ ενωμένοι ποτέ νικημένοι.

Πετράκης Νϊκος:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΚαι ακόμη ένα πρόβλημα...αν καποιος έχει κλείσει ραντεβού και δεν προσέλθει, τι κανουμε ? εγώ βάζω άλλον από τη σειρά που αναμένει , αλλά τι ποινή έχει ο μη εισελθών?

--- Τέλος παράθεσης ---

...Προσωπικά αν ξέρω τον ασθενή και μπορώ να είμαι σίγουρος ότι το ξέχασε του μεταθέτω το ραντεβού σε επόμενη μέρα και όταν επικοινωνήσει μαζί μου το επαναπρογραμματίζω....

--- Τέλος παράθεσης ---

Το πρόβλημα όμως είναι ότι αν χάσει κάποιος ραντεβού που είναι στα πλαίσια των 20 ημερησίως, δεν μπορεί να μεταφερθεί την επόμενη ημέρα αν είναι κλεισμένα ήδη 20 ραντεβού αλλά στο τέλος όλων των ραντεβού. Επομένως το καλύτερο για εμένα, είναι η ενημέρωση του κάθε ασθενή ότι αν δεν έρθει την ίδια ημέρα μέχρι και 30 λεπτά πριν το κλείσιμο του ωραρίου, θα δίνεται το ραντεβού στον 1ο διαθέσιμο, είτε ζητήσει είτε όχι ραντεβού με τον ΕΟΠΥΥ.

GAD2:
αφου είδα την εφαρμογή του μέτρου με το 15λεπτο ανα ασθνή για μια εβδομάδα, σκέφτηκα από την επόμενη εβδομάδα να περιορίσω σε 10 τις δωρεάν επισκέψεις καθημερινά.Δεν υπάρχει κάτι που να λέει ότι πρεπει να δω 20 την ημέρα, και με αυτόν τον τρόπο νομίζω ότι θα λειτουργήσει πιο ομαλά, θετοντας ένα τριωρο ΜΌΝΟ καθημερινά στη διάθεση του ΕΟΠΥΥ.......

Ορθοπαιδικός:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδοςαφου είδα την εφαρμογή του μέτρου με το 15λεπτο ανα ασθνή για μια εβδομάδα, σκέφτηκα από την επόμενη εβδομάδα να περιορίσω σε 10 τις δωρεάν επισκέψεις καθημερινά.Δεν υπάρχει κάτι που να λέει ότι πρεπει να δω 20 την ημέρα...

--- Τέλος παράθεσης ---
   Μονομερής αλλαγή των όρων της σύμβασης; Ενδιαφέρον... Ο ΕΟΠΥΥ το κάνει, γιατί όχι και εμείς (είναι μια λογική και όχι κάτι παράλογο. Το θέμα είναι αν θέλετε, σε περίπτωση που ο οργανισμός ασκήσει βία πάνω σας-πχ ποινή- να το κυνηγήσετε δικαστικά).
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΚαλημερα..αν ενας συμβεβλημενος ιατρος χρειαστει να λειψει καποιες μερες για προσωπικους λογους εκτακτως, αυτο πως μπορει να δηλωθει ωστε να ειναι νομιμος και να μην υπαρξει προβλημα με τα ηδη προγραμματισμενα ραντεβου;

--- Τέλος παράθεσης ---
   Χαρτί από τον θεράποντα ιατρό και ανάρτηση στην πόρτα... Το καλό είναι ότι αν "τινάξουμε τα πέταλα" γίνεται κοινοποίηση και στις εφημερίδες και με τα κηδεόχαρτα. Κανείς δεν θα μπορεί να μας κατηγορήσει μετά θάνατον.
   Πέρα από την πλάκα, αν θέλετε να είστε τυπικά σωστοί, πρέπει να ενημερώσετε ο ίδιος τους ασθενείς σας (όπως ο ίδιος κλείστε τα ραντεβού). Πάντως δεν μάλλον τίθεται θέμα νομιμότητας όσο αξιοπιστίας και συνέπειας.
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΚαι ακόμη ένα πρόβλημα...αν καποιος έχει κλείσει ραντεβού και δεν προσέλθει, τι κανουμε ? εγώ βάζω άλλον από τη σειρά που αναμένει , αλλά τι ποινή έχει ο μη εισελθών?

--- Τέλος παράθεσης ---
Οι ψηφοφόροι δεν έχουν ποινές και αηδίες... μόνο οι καπιταλιστές ιδιώτες γιατροί.....

--- Τέλος παράθεσης ---
   Συμφωνώ απόλυτα, οι γιατροί φταίνε. Νομίζω ότι την απάντηση τη δίνει ο κ. Πετράκης. Σε μένα, που έχω αρκετά ραντεβού μέχρι 20-25 του μήνα δεν υπάρχει πρόβλημα (εξάλλου σπάνια φτάνω 20/μέρα). Τώρα σε ΓΙ-Π/Θ η ποινή είναι να πάει στο τέλος των ραντεβού και μάλλον να πληρώσει αν έχετε συμπληρώσει και δεν υπάρχει κενό. Απόλυτα νόμιμο...
   Το "πρόβλημα" να είναι για τον ασθενή που δεν ήρθε (πιθανότατα να καθυστερήσει ή και να πληρώσει) και όχι για τον (κακό, καπιτάλα κλπ) γιατρό. Και, επαναλαμβάνω νόμιμα, αν δεν υπάρχουν άλλα ραντεβού (για μένα όπως είπα αν κάποιος χάσει το ραντεβού στις 23 του μηνός και τελειώσουν οι διαθέσιμες επισκέψεις ή θα πληρώσει ή ...καλό μήνα).

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση