Άλλες κατηγορίες μηνυμάτων > Θέματα σχετικά με το forum

Tεχνικά Θέματα Προβλήματα

<< < (8/23) > >>

Δ. Κουναλάκης:
Τώρα μήπως διορθώθηκε;

vasiliki:
Όχι κ.Κουναλάκη, το ίδιο είναι...

Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Εδώ και 2 μέρες δεν μπορώ να προσπελάσω την ιστοσελίδα της ένωσης Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος . (Τι να κάνω; Το παραδέχομαι! Είχα το βίτσιο να βλέπω καθημερινά την ανακοίνωση του Δ.Σ. μετά την παραίτηση του προέδρου καθώς και την ανακοίνωση της «προσωρινής» αναστολής της λειτουργίας του φόρουμ). Ισχύει και για εσάς;

Ελπίζω ο συνάδελφος Κουναλάκης να έχει ένα ισχυρό άλλοθι για το τι έκανε τις προηγούμενες μέρες………

Μήπως η δυσλειτουργία του shoutbox οφείλεται στην ενασχόληση του κου Κουναλάκη με «αλλότρια» χόμπι (αξέχαστη ατάκα του συναδέλφου –πρώην- υφυπουργού) όπως το σαμποτάρισμα της προαναφερθείσας ιστοσελίδας που επί 1 μήνα είχε την ανακοίνωση της προσωρινής αναστολής λειτουργίας της;

Δ. Κουναλάκης:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΕδώ και 2 μέρες δεν μπορώ να προσπελάσω την ιστοσελίδα της ένωσης Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος . (Τι να κάνω; Το παραδέχομαι! Είχα το βίτσιο να βλέπω καθημερινά την ανακοίνωση του Δ.Σ. μετά την παραίτηση του προέδρου καθώς και την ανακοίνωση της «προσωρινής» αναστολής της λειτουργίας του φόρουμ). Ισχύει και για εσάς;

Ελπίζω ο συνάδελφος Κουναλάκης να έχει ένα ισχυρό άλλοθι για το τι έκανε τις προηγούμενες μέρες………

Μήπως η δυσλειτουργία του shoutbox οφείλεται στην ενασχόληση του κου Κουναλάκη με «αλλότρια» χόμπι (αξέχαστη ατάκα του συναδέλφου –πρώην- υφυπουργού) όπως το σαμποτάρισμα της προαναφερθείσας ιστοσελίδας που επί 1 μήνα είχε την ανακοίνωση της προσωρινής αναστολής λειτουργίας της;
--- Τέλος παράθεσης ---
Λόγω προσωπικών υποχρεώσεων δεν κάνω βόλτα κάθε μέρα από την σελίδα της Ένωσης και έτσι δεν ξέρω τι γίνεται.

Δοκίμασα πριν από λίγα λεπτά και σε εμένα λειτουργεί κανονικά, όμως από την σελίδα της netcraft βλέπω ότι έχουν γίνει αναβαθμίσεις στο software από τον hosting provider και αλλαγές στο IP, που πιθανόν να δικαιολογούν ολιγόωρες διακοπές στην πρόσβαση και σίγουρα δεν έχουν σχέση με εμένα.

Η δισλειτουργία του shoutbox οφείλεται στην χρήση του Ιnternet Εxplorer v7.0 ο οποίος είναι συμβατός με τα standards του Bill Gates αλλά όχι με τα διεθνή standards. To shoutbox λειτουργεί κανονικά σε Firefox, Opera, IE v6.0. Δεν έχω πρόσβαση ακόμη σε ΙΕ 7.0 και δεν είχα την ευκαιρία να δω τι επιπλέον χρειάζεται για να λειτουργήσει και σε ΙΕ 7.0

Koterakis:
.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση