Άλλες κατηγορίες μηνυμάτων > Θέματα σχετικά με το forum

Tεχνικά Θέματα Προβλήματα

<< < (9/23) > >>

D-Michalis:
Εγώ έχω ΙΕ 7.0.5730.13 και βλέπω και γράφω πλέον κανονικά. Σήμερα το "καλησπέρα" από εκεί το έστειλα

EzeΤΡΟΛ:
Μήπως θα ήταν καλύτερο -αν είναι τεχνικά δυνατό- το scrolling των μηνυμάτων του shoutbox να μην ξεκινάει κάθε φορά που αλλάζουμε σελίδα από το πρώτο μήνυμα;

Δ. Κουναλάκης:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΜήπως θα ήταν καλύτερο -αν είναι τεχνικά δυνατό- το scrolling των μηνυμάτων του shoutbox να μην ξεκινάει κάθε φορά που αλλάζουμε σελίδα από το πρώτο μήνυμα;
--- Τέλος παράθεσης ---
Δεν είναι εύκολο να γίνει τεχνικά χωρίς σχεδόν να ξαναγραφεί τμήμα του λογισμικού του forum.
Ωστόσο όλα είναι δυνατό να γίνουν σε αυτό τον κόσμο με το κατάλληλο κόστος....ελεύθερη αγορά βλέπεις. Το γούστο έχει πάντα κόστος...
 ;D ;D ;D ;)

Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Συμβαίνει κάτι με το shout box και δεν υπάρχει το παραθυράκι που μπορείς να γράψεις κάτι; Είναι γενικότερο πρόβλημα ή συμβαίνει μόνο σε μένα; Πάντως μπήκα και με  Mozilla και με Explorer και δεν βγαίνει και στα δύο το ανάλογο πεδίο που μπορείς να γράψεις

Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Καταγγέλλω τον (δια)κομιστή και την πρώτη και καλύτερη ότι έχουν φτιάξει καρτέλ και εκμεταλλεύονται την αδυναμία μου να στείλω μήνυμα στο shoutbox  >:(  >:(

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση