Άλλες κατηγορίες μηνυμάτων > Θέματα σχετικά με το forum
Tεχνικά Θέματα Προβλήματα
EzeΤΡΟΛ:
Επανέρχομαι στο θέμα των επιλογών που παρέχονται στο Ρυθμίσεις προφίλ / Ιδιότητα, για να ζητήσω να προστεθεί και το "Ιατρός κάδου Ε.Σ.Υ."
Δ. Κουναλάκης:
Τις τελευταίες δύο ημέρες έχουν παρατηρηθεί προβλήματα με την αποστολή e-mails από το forum προς μέλη με διεύθυνση στο yahoo.gr
Αυτό έχει ως συνέπεια για όσους έχετε διεύθυνση που τελειώνει σε yahoo.gr είτε να μην λαμβάνετε ειδοποιήσεις είτε να μην μπορείτε να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας είτε μην αποστέλλεται ο κωδικός σας σε περίπτωση που τον ξεχάσατε.
Το συγκεκριμένο πρόβλημα συμβαίνει μόνο με το yahoo.gr (και όχι με το yahoo.com) και όχι με άλλες διευθύνσεις από άλλους παροχείς.
Έχει τεθεί ερώτημα στο yahoo.gr καθώς δεν αφορά πρόβλημα που υπάρχει μόνο στο παρόν forum και αναμένεται κάποια διορθωτική κίνηση από μέρους τους. Μέχρι τότε συστείνεται η χρήση κάποιου άλλου παροχέα.
azik:
Εγώ έχω πρόβλημα με τα προσωπικά μηνύματα. Δεν μπορώ να στείλω μήνυμα. Γράφω κανονικά τους κωδικούς κλπ αλλά δεν αποστέλλονται... ::) ::) ::) ::) Δεν το έψαξα και πολύ γιατί δεν έχω πολύ χρονο αλλά αν μπορεί κάποιος να απαντήσει στο τί πρέπει να κάνω , αν κάνω κάτι λάθος κλπ θα με βοηθούσε. Πού χρόνος για ψάξιμο... :(
Δ. Κουναλάκης:
Μήπως βλέπεις λιγότερα γράμματα ?
Σου βγάζει ότι δεν είναι σωστά τα γράμματα που φαίνονται στην εικόνα;
Τι ακριβώς μήνυμα σου βγάζει;
EzeΤΡΟΛ:
Πώς μπορώ να επισυνάψω αρχείο με προέκταση .pps; Merci.
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση