Άλλες κατηγορίες μηνυμάτων > Θέματα σχετικά με το forum

Tεχνικά Θέματα Προβλήματα

<< < (12/23) > >>

Αγωνιστική Παρέμβαση:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος Τις ανοίγεις με το πρόγραμμα ''Ζωγραφική'' των windows, πήγαινε από το menu στο κουμπί ''εικόνα'', ''αυξομοίωση-παραμόρφωση'' και
αλλάζεις ανάλογα το ποσοστό από 100% οριζόντια και κατακόρυφα.

--- Τέλος παράθεσης ---

Και πάλι, και με αυτό τρόπο δεν  μου τις ανεβάζει. :(
Βγάζει το μήνυμα:
"Συνέβη ένα σφάλμα!
Το όνομα αρχείου υπάρχει ήδη! Παρακαλώ μετονομάστε το αρχείο και δοκιμάστε ξανά". ???

Αλλά το όνομα του αρχείου δεν υπάρχει πουθενα΄!

Πατρωνάκης Μάνος:
 Μπορεί όντως το όνομα του αρχείου (της φωτογραφίας) να είναι το ίδιο με κάποιο άλλο αρχείο δικό σου ή κάποιου άλλου που
υπάρχει ήδη στο forum. Μετονομάστε το. Και καλύτερα σε  ... .jpg, μέχρι νάρθει ο Κουναλάκης.

D-Michalis:
Μετατρέποντάς τες σε .jpeg με κάποιο πρόγραμμα (προσωπικά χρησιμοποιώ το Paint Shop Pro με εκπληκτικά αποτελέσματα), τις μειώνεις σε μέγεθος δραματικά, χωρίς απώλεια ποιότητας.
Μετά, αν εξακολουθούν να είναι μεγάλα αρχεία, μπορείς και να μειώσεις το μέγεθός τους επαναπροσδιορίζοντας τις διαστάσεις τους, πάλι με το ίδιο πρόγραμμα.

Αγωνιστική Παρέμβαση:
Δυστυχώς κάθε τόσο μου βγάζει προβλήματα σε προσπάθειες ανεβάσματος φωτογραφιών.
Τελαυταίο μήνυμα:

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@pfy.gr and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

orfeo:
Νομίζω, ότι ήρθε η ώρα να αλλάξουμε την ώρα...

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση