Άλλες κατηγορίες μηνυμάτων > Θέματα σχετικά με το forum
Tεχνικά Θέματα Προβλήματα
Αγωνιστική Παρέμβαση:
Εξακολουθούμε να μη μπορούμε να ανeβάσουμε κάποιες φωτό στο φόρουμ.
Μήπως ο κ.Κουναλάκης μπορεί να βοηθήσει;
Τα προβλήματα τα έχουμε αναφέρει και σε προηγούμενα post .
Δ. Κουναλάκης:
Σας έβγαλε αυτό το μήνυμα:
--- Παράθεση ---Το συνημμένο σας δεν μπόρεσε να αποθηκευτεί. Αυτό μπορεί να συνέβη γιατί χρειάστηκε πάρα πολύς χρόνος για να σταλθεί ή το αρχείο είναι μεγαλύτερο από το μέγιστο επιτρεπόμενο του διακομιστή.
--- Τέλος παράθεσης ---
Μήπως θα μπορούσες να μου πεις τι μέγεθος έχει το αρχείο που θέλεις να ανεβάσεις;
Επίσης το έλαβες υπ' όψιν το ακόλουθο;
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΜετατρέποντάς τες σε .jpeg με κάποιο πρόγραμμα (προσωπικά χρησιμοποιώ το Paint Shop Pro με εκπληκτικά αποτελέσματα), τις μειώνεις σε μέγεθος δραματικά, χωρίς απώλεια ποιότητας.
Μετά, αν εξακολουθούν να είναι μεγάλα αρχεία, μπορείς και να μειώσεις το μέγεθός τους επαναπροσδιορίζοντας τις διαστάσεις τους, πάλι με το ίδιο πρόγραμμα.
--- Τέλος παράθεσης ---
Αγωνιστική Παρέμβαση:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΣας έβγαλε αυτό το μήνυμα:
--- Παράθεση ---Το συνημμένο σας δεν μπόρεσε να αποθηκευτεί. Αυτό μπορεί να συνέβη γιατί χρειάστηκε πάρα πολύς χρόνος για να σταλθεί ή το αρχείο είναι μεγαλύτερο από το μέγιστο επιτρεπόμενο του διακομιστή.
--- Τέλος παράθεσης ---
Μήπως θα μπορούσες να μου πεις τι μέγεθος έχει το αρχείο που θέλεις να ανεβάσεις;
Επίσης το έλαβες υπ' όψιν το ακόλουθο;
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΜετατρέποντάς τες σε .jpeg με κάποιο πρόγραμμα (προσωπικά χρησιμοποιώ το Paint Shop Pro με εκπληκτικά αποτελέσματα), τις μειώνεις σε μέγεθος δραματικά, χωρίς απώλεια ποιότητας.
Μετά, αν εξακολουθούν να είναι μεγάλα αρχεία, μπορείς και να μειώσεις το μέγεθός τους επαναπροσδιορίζοντας τις διαστάσεις τους, πάλι με το ίδιο πρόγραμμα.
--- Τέλος παράθεσης ---
--- Τέλος παράθεσης ---
Όχι δεν χρησιμοποίησα το Paint Shop Pro.Αν χρειαστεί θα το αγοράσω και θα το χρησιμοποιήσω.Αλλά μου προξένησε εντύπωση πώς αλλες φωτό που αποστείλαμε αντίστοιχου μεγέθους ανέβηκαν στο forum ενώ τώρα δεν ανεβαίνουν.Όλες οι φωτο έχουν μέγεθος που κυμάινεται από 2.5-3,5 MB, γι αυτό και κάνουμε προσπάθεια να τις ανεβάζουμε μέχρι 2 κάθε φορά για να μην υπερβαίνουμε το όριο των 8 MB.
Τώρα συνήθως μας βγάζει το μήνυμα ότι το όνομα του αρχείου υπάρχει ήδη και μας προτρέπει να μετονομάσουμε το αρχείο και να προσπαθήουμε πάλι.Το κάναμε αλλά δυστυχώς δεν καταφέραμε και πάλι να τις ανεβάσουμε.
Μήπως τελικά , όπως ανέφερες , οφείλεται στο μεγάλο χρόνο που χρειάζεται για να ανέβουν τα αρχεία και το σύστημα μας απορρίπτει;
Δ. Κουναλάκης:
Υπάρχουν κάμποσα προγράμματα που σώζουν ή κάνουν export σε jpeg και πολλά είναι δωρεάν.
Γενικά, όσο μικρότερο μέγεθος τόσο το καλύτερο. Πιθανόν ο χρόνος που κάνει να σταλεί, να αποτελεί και το πρόβλημα.
Δες και πες μου.
Αγωνιστική Παρέμβαση:
Ευχαριστούμε για τη βοήθεια.
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση