Άλλες κατηγορίες μηνυμάτων > Θέματα σχετικά με το forum

Tεχνικά Θέματα Προβλήματα

<< < (16/23) > >>

Denominator:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΚάτι άλλαξε η Google. Έβγαλα το κουμπί για το +1 και όλα ΟΚ. Συνεχίζει κανείς να έχει πρόβλημα;

--- Τέλος παράθεσης ---
Το Firefox είχε πρόβλημα, ενώ το Safari όχι. Τώρα και τα δύο είναι ΟΚ.

Argirios Argiriou:
Προσπάθησα να παραθέσω σε ένα μήνυμά μου ένα αρχείο pdf, πριν από λίγα λεπτά αλλά δεν μου το ανέβασε. Αντί αυτού μου έβγαλε ένα μήνυμα: "Παρακαλώ επιλέξτε μόνο υποστηριζόμενους τύπους αρχείων." και πιο δίπλα: "Επιτρέπονται: jpg jpeg png gif bmp tif tiff swf"

Γιατί όχι pdf;

Δ. Κουναλάκης:
PDF δέχεται. Μήπως δεν έχει κατάληξη pdf αλλά κάποια άλλη και εσένα σου το δείχνει με το εικονίδιο του PDF;

Έβαλα την δυνατότητα να στέλνεις εικόνες, δοκίμασε το πιο κάτω πεδίο.

Zachariadis:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΠροσπάθησα να παραθέσω σε ένα μήνυμά μου ένα αρχείο pdf, πριν από λίγα λεπτά αλλά δεν μου το ανέβασε. Αντί αυτού μου έβγαλε ένα μήνυμα: "Παρακαλώ επιλέξτε μόνο υποστηριζόμενους τύπους αρχείων." και πιο δίπλα: "Επιτρέπονται: jpg jpeg png gif bmp tif tiff swf"

Γιατί όχι pdf;

--- Τέλος παράθεσης ---

Τα αρχεία που αναφέρεις είναι ΟΛΑ αρχεία εικόνων.
Το αρχείο PDF δεν είναι.Είναι document.

Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Πως μπορώ να "πάρω" ένα κομμάτι κειμένου από αρχείο pdf και να το εντάξω μέσα στο κείμενο του μηνύματος;
Δοκίμασα να κάνω "Select Text", μαρκάρισα το κομμάτι, έκανα αντιγραφή αλλά όταν έκανα επικόλληση στο κείμενο έβγαλε κάτι ακαταλαβίστικους χαρακτήρες.
Ευχαριστώ

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση