Θέματα Εργασίας > Εργασία στο δημόσιο τομέα

Μετακινήσεις - Παραιτήσεις

<< < (4/5) > >>

D-Michalis:
"Την παραίτησή τους υπέβαλαν αρμοδίως το πρωί της Πέμπτης δέκα παθολόγοι του νοσοκομείου Λευκάδας"3

Μπράβο τους για την ενέργεια.

Με αφορμή όμως την παραπάνω -σε εισαγωγικά- διατύπωση, ερωτώ απορών:
Πόσες κλινικές σε επαρχιακά (και μάλιστα μικρά, όπως το της Λευκάδας) νοσοκομεία ξέρετε με 10 παθολόγους?
Εγώ μέχρι στιγμής έχω δει με 5-6, κάποια αλλά τα περισσότερα με 3-4. Τι οργανισμό έχει η εν λόγω κλινική?

EzeΤΡΟΛ:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος"Την παραίτησή τους υπέβαλαν αρμοδίως το πρωί της Πέμπτης δέκα παθολόγοι του νοσοκομείου Λευκάδας"
Πόσες κλινικές σε επαρχιακά (και μάλιστα μικρά, όπως το της Λευκάδας) νοσοκομεία ξέρετε με 10 παθολόγους?

--- Τέλος παράθεσης ---

Πρόκειται για όλους τους ιατρούς του Παθολογικού τομέα (Παθολόγοι, Παιδίατροι, Καρδιολόγος, Νεφρολόγος, Νευρολόγος, Πνευμονολόγος, κ..λπ.) που το δημοσίευμα αναφέρει καταχρηστικά με μια λέξη ως "Παθολόγους".

Πιο αναλυτικά στο:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

esrgp:
Έγιναν αποδεκτές τελικά οι παραιτήσεις; Μήπως γνωρίζει κάποιος την εξέλιξη σ'αυτό το θέμα;

Αγωνιστική Παρέμβαση:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΈγιναν αποδεκτές τελικά οι παραιτήσεις; Μήπως γνωρίζει κάποιος την εξέλιξη σ'αυτό το θέμα;

--- Τέλος παράθεσης ---

Οι παραιτήσεις είχαν υποβληθεί με τη μορφή εξώδικου στην Υπουργό Υγείας.Σύμφωνα με τον  διευθυντή ιατρικής υπηρεσίας  και ασκούντα τότε  χρέη Διοκητή , δεν είχαν υποβληθεί ατομικές παραιτήσεις στο γραφείο προσωπικού.Μετά από παρέμβαση του υπουργείου  που ζητούσε "επανακατάρτιση ασφαλών προγραμμάτων  εφημέρευσης" αλλά και μετά από σύσκεψη που διοργανώθηκε με την καινούργια διοικήτρια αλλά και άλλους φορείς, οι συνάδελφοι επανήλθαν κανονικά στην εργασία τους.

docjohn:
Γνωριζει κανενας να μου πει τι γινεται με τις συνχωνευσεις των Π.Ι απο το υπουργειο?

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση