Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ

ΕΟΠΥΥ - Συμβάσεις

<< < (5/141) > >>

fanisgp:
Οχι σημασία έχει πόσοι θα σε δηλώσουν.Αν βρεις τους 2250 και τα ηλικιακά κριτήρια κτλ. θα πληρωθείς το πλαφόν!!Τέλος πάντων το θέμα για την επαρχία που έχει κέντρα υγείας έληξε πρίν κάν ξεκινήσει.Σε ολόκληρη την Κορινθία οι θέσεις για ιδιώτες παθολογενικούς ειναι ... 2.!!

Argirios Argiriou:
Θα έχει άραγε δικαίωμα ο Ιατρός να πει ότι εγώ θέλω π.χ. να έχω μέχρι 1000 ασθενείς να εγγραφούν στην λίστα μου και να με βλέπουν μέσω ΕΟΠΥΥ (ακόμη και αν θέλουν να εγγραφούν σε μένα περισσότεροι) και ότι τότε θα έχω και ανάλογα μειωμένο ωράριο;

Πάντως συμφωνώ απόλυτα με τον Δημήτρη Κουναλάκη στο ότι σε όσους περισσότερους Οικογενειακούς Ιατρούς μοιραστούν οι επισκέψεις που πληρώνει ο ΕΟΠΥΥ τόσο καλύτερη εξυπηρέτηση θα έχουν οι Ασθενείς. Ο προϋπολογισμός είναι έτσι και αλλιώς κλειστός και δεν πρόκειται να ξεπεραστεί.

silvertaur:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΟχι σημασία έχει πόσοι θα σε δηλώσουν.Αν βρεις τους 2250 και τα ηλικιακά κριτήρια κτλ. θα πληρωθείς το πλαφόν!!Τέλος πάντων το θέμα για την επαρχία που έχει κέντρα υγείας έληξε πρίν κάν ξεκινήσει.Σε ολόκληρη την Κορινθία οι θέσεις για ιδιώτες παθολογενικούς ειναι ... 2.!!

--- Τέλος παράθεσης ---
Αυτό δε διευκρινίζεται. Εσύ πιστεύεις πως αν σε δηλώσουν 2250, αλλά μηνιαίως έρχονται οι 500 θα σου πληρώσει το πλαφόν; Με ποιο σκεπτικό;

Ορθοπαιδικός:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΟχι σημασία έχει πόσοι θα σε δηλώσουν.Αν βρεις τους 2250 και τα ηλικιακά κριτήρια κτλ. θα πληρωθείς το πλαφόν!!Τέλος πάντων το θέμα για την επαρχία που έχει κέντρα υγείας έληξε πρίν κάν ξεκινήσει.Σε ολόκληρη την Κορινθία οι θέσεις για ιδιώτες παθολογενικούς ειναι ... 2.!!

--- Τέλος παράθεσης ---
Αυτό δε διευκρινίζεται. Εσύ πιστεύεις πως αν σε δηλώσουν 2250, αλλά μηνιαίως έρχονται οι 500 θα σου πληρώσει το πλαφόν; Με ποιο σκεπτικό;

--- Τέλος παράθεσης ---
   Όχι, από τους δηλωμένους εξαρτάται. Όχι απο τις επισκέψεις. Έτσι ήταν και στο ΤΕΒΕ. Μπορεί και να μην πατούσε ψυχή (αν και συνήθως ήταν το αντίθετο, σκοτωμός) και πληρωνόσουν ανάλογα με τους δηλωμένους. Η ΥΑ είναι σαφής.
   Βέβαια δεν αντιλέγω ότι μπορεί οποτεδήποτε να αλλάξει και αναδρομικά. Μετά τρέχα σε δικαστήριο να δικαιωθείς για αντισυμβατική συμπεριφορά...
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΘα έχει άραγε δικαίωμα ο Ιατρός να πει ότι εγώ θέλω π.χ. να έχω μέχρι 1000 ασθενείς να εγγραφούν στην λίστα μου και να με βλέπουν μέσω ΕΟΠΥΥ (ακόμη και αν θέλουν να εγγραφούν σε μένα περισσότεροι) και ότι τότε θα έχω και ανάλογα μειωμένο ωράριο;

Πάντως συμφωνώ απόλυτα με τον Δημήτρη Κουναλάκη στο ότι σε όσους περισσότερους Οικογενειακούς Ιατρούς μοιραστούν οι επισκέψεις που πληρώνει ο ΕΟΠΥΥ τόσο καλύτερη εξυπηρέτηση θα έχουν οι Ασθενείς. Ο προϋπολογισμός είναι έτσι και αλλιώς κλειστός και δεν πρόκειται να ξεπεραστεί.

--- Τέλος παράθεσης ---
   Η ΥΑ λέει "Ελάχιστο τετράωρο εργασίας ανά ημέρα εργασίας. - Ελάχιστο εικοσιτετράωρο εργασίας ανά εβδομάδα." Δεν νομίζω να προβλέπεται μειωμένο ωράριο απο την υπάρχουσα ΥΑ. Και, επειδή οι θέσεις θα είναι ανάλογα με τον πληθυσμό κάλυψης μάλλον δεν θα σε αφήσουν να βάλεις δικό σου όριο αριθμού στους δηλώνοντες ασθενείς.
   Καλύτερη εξυπηρέτηση είναι αν βλέπουμε τους ασθενείς τζάμπα. Το θέμα μάλλον είναι η δική μας επιβίωση (θα ακολουθήσει σύντομα ανάλογη σύμβαση για τους ειδικούς). Και όπου υπάρχει υπερπροσφορά γιατρών και μεγαλύτερα συνολικά ποσά για οποιδήποτε λόγο (πχ δεν δηλώνουν τις ΤοΜΥ αλλά μόνο συμβεβλημένους) προβλέπω (με κάθε επιφύλαξη) και clawback στα χρήματα αυτά. Οι προϋπολογισμοί αποδεδειγμένα αλλάζουν με ΥΑ αποφάσεις αναδρομικά (αυτές τι μέρες μάλιστα άλλαξε ο Πολλάκις την κατανομή κονδυλίων του 2017...).
   Ας μας πει κάποιος που είχε ΤΕΒΕ αν είχε ασφαλισμένους ΤΕΒΕ εκτός ωραρίου που πλήρωναν....

Δ. Κουναλάκης:
Από την εποχή του ΤΕΒΕ έχουν αλλάξει πολλά. Σήμερα, δεν θυμάμαι κανένας ότι το ΙΚΑ είχε κάποτε οικογενειακούς ιατρούς. Οι ΤΟΜΥ στο Ηράκλειο είναι άδειες.
Η υλοποίηση εάν δεν έχει τις ρυθμίσεις που αναφέρω (να μην αυξάνεται το ωράριο πάνω από 24 ώρες/εβδομάδα, να μπορείς να πάρεις χρήματα από τους ασφαλισμένους που σε δήλωσαν, και να μπορείς να βάλεις ραντεβού στο ωράριο) απλά δεν θα έχει κανένα γιατρό που θα μπει.....
Η αριστερά όμως ήταν πάντα μανούλα στο να πουλάει το κρέας για ψάρι και μπορεί τον οικογενειακό ιατρό που θα πληρώνεις να σε πείθει ότι σου τον προσφέρει δωρεάν.
Το σίγουρο είναι ότι οι σχεδιαστές του υπουργού ξέρουν από ασκήσεις επί χάρτου......

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση