Δοκίμασα να δηλώσω και εγώ τον οικογενειακό μου ιατρό αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει διαθέσιμος στην περιοχή...
Στη Λάρισα την προηγούμενη εβδομάδα που είχα ελέγξει δεν είχε ΟΙ για εγγραφή. Τώρα έχει 3 (ΛΑΛΟΥ ΠΟΛΥΞΕΝΗ, Παθολόγος
ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ, ΣΑΧΣΑΝΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, Γενικοί Ιατροί) που όπως διαπίστωσαΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή
Είσοδοςήταν απο τις αρχικές προκηρύξεις για τις ΤοΜΥ. Τώρα πως θα χωρέσουν 144.651 (2011) Λαρισαίοι (βγάλε τα παιδιά αλλά βάλε τους παρεπιδημούντες) σε 3 ΟΙ (και έναν παιδίατρο, εεεε, λεπτομέρειες....
Το σπαστικό μήνυμα του υπουργού που, όταν γράφεις μεγάλο παραπεμπτικό (πχ 10 Φ/Θ) σε αναγκάζει να τυπώσεις 2η σελίδα να μην το σχολιάσω. Η μεταρρύθμιση πλέον γίνεται διαφημιστικό κόλπο...
ΥΓ: Να ρωτήσω. Και στο γελοίο μήνυμα αλλά και στηΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή
Είσοδος λέει ότι: "" Ως ένα πρώτο βήμα στη διαδικασία εγγραφής, έχει ήδη
αυτόματα αντιστοιχισθεί με Οικογενειακό Ιατρό."" Ή ""Στο πλαίσιο της υποχρεωτικής εγγραφής σε Οικογενειακό
Ιατρό (Γενικό Ιατρό ή Παθολόγο, Παιδίατρο), σας ενημερώνουμε ότι έχετε
αυτόματα αντιστοιχισθεί"". Τι ακριβώς σημαίνει αυτό; (αφού από την άλλη όταν μπήκα στην ιστοσελίδα μου ζητάει να διαλέξω γιατρό)