Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ

ΕΟΠΥΥ - Συμβάσεις

<< < (10/141) > >>

Medicine Man:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
Ένα θέμα που νομίζω είναι σημαντικό είναι η πρόσβαση στη συνταγογράφηση όσων ακολουθήσουν τον ιδιωτικό δρόμο. Υπάρχουν ακόμα οι περιορισμοί που υπήρχαν εξ αρχής, δηλαδή οι 2 συνταγές ανά μήνα;

--- Τέλος παράθεσης ---

Δεν το είδα πουθενά γραμμένο επίσημα, παρά σε ένα ανεπίσημο χαρτί καποιου τοπικού ΙΚΑ, αν δεν κάνω λάθος. Οι υπόλοιποι θυμάστε;

Τότε αμφιταλαντευτηκα ,αλλά αποφάσισα να κανω τη σύμβαση με τον ΕΟΠΥΥ. Θεωρώ οτι συνολικά ωφεληθηκα.
Οσον αφορα την καινούργια συμβαση ως οικογενειακός γιατρός,με τα ως τώρα δεδομένα δεν έχω καμμιά αμφιβολία για το τι θα κάνω.
Δεν θα συμβληθω, δεν βγαινω οικονομικά στις δεδομένες συνθήκες της περιοχής που δραστηριοποιουμαι.

fanisgp:
Θα παρακαλούσα τους διαχειριστές του forum να ξεκινήσουν μια ψηφοφορία για το θέμα και αν ειναι εύκολο ενα υπόδειγμα της ιδιωτικής σύμβασης με ασθενή.

Denominator:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΘα παρακαλούσα τους διαχειριστές του forum να ξεκινήσουν μια ψηφοφορία για το θέμα και αν ειναι εύκολο ενα υπόδειγμα της ιδιωτικής σύμβασης με ασθενή.

--- Τέλος παράθεσης ---
Βεβαίως συνάδελφε όσον αφορά την ψηφοφορία, η οποία ήδη αναρτήθηκε.
Για να γίνει αυτό εφικτό χωρίς να διαγραφεί η προηγούμενη ψηφοφορία στο νήμα "ΕΟΠΥΥ", έγινε διαχωρισμός θέματος.

GAD2:
πάντοτε και εγω θεωρούσα ότι θα έπρεπε να υπαρχει δωρεάν πρόσβαση σε βασικές ιατρικές υπηρεσίες , αλλα δυστυχώς με τους όρους της παρούσας συμβασης αυτό γίνεται εις βάρος των ιατρών
επίσης το θέμα του ιστορικού και του ιατρικού φακέλου είναι μια σωστή αρχή, αλλά η πληρωμή αυτής ειδικά της υπηρεσίας είναι τουλάχιστον αστεία κατά τη γνώμη μου
είμαστε όλοι συνηθισμένοι να βρισκόμαστε εντός του συστήματος , και αυτό αποτελεί μια παράμετρο που επηρεάζει την απόφασή μας σχετικά με τον ...απογαλακτισμό αν μου επιτρέπεται η έκφραση
αν όντως επιτρέπεται να γραφουμε μονο 2 συνταγές ως απλά πιστοποιημένοι ειναι ένα θέμα , αλλά πιστεύω μπορεί να παρακαμφθεί
αν δουν ότι βγαίνουμε όλοι εκτός, μπορεί να μας πιέσουν κόβοντας την ικανότητα να γραφουμε πχ εξετασεις στο σύστημα στο μέλλον.....
στο τέλος της συζήτησης όμως είμαστε ανθρωποι πολύ κουρασμένοι από αυτές τις παλινωδίες και ασχολούμαστε με αυτά αντί για τον ασθενή συνεχώς....
νομίζω και εγώ ότι θα πάρω το καπελάκι-ακουστικό μου και θα φύγω, και όσοι ασθενείς θελουν θα ακολουθήσουν.....

fanisgp:
Γιατί ξεχνάμε οτι οι περισσότεροι ιατροί είναι εκτός ΕΟΠΥΥ;Τους έκοψαν την συνταγογράφηση ή είχαν κάποιο πρόβλημα;

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση