Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ

ΕΟΠΥΥ - Συμβάσεις

<< < (11/142) > >>

Gatekeeper:
Ασχολούμαστε ,και ορθώς, με το θέμα της αμοιβής.
Τα συνδικαλιστικά όργανα των Γενικών Ιατρών (παλαιά και νέα ) έχασαν κάτι πολύ σημαντικό.
Ενώ στην προκήρυξη για τις ΤοΜΥ  εδόθη προτεραιότητα στους ΓΙ έναντι των παθολόγων , δεν συμβαίνει το ίδιο στην προκήρυξη ιδιωτών οικογενειακών ιατρών.
Ύπνος βαθύς " πορτογαλικού τύπου" διαπνέει τα συνδικαλιστικά όργανα των Γενικών Ιατρών.     ;)

Argirios Argiriou:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΑσχολούμαστε ,και ορθώς, με το θέμα της αμοιβής.
Τα συνδικαλιστικά όργανα των Γενικών Ιατρών (παλαιά και νέα ) έχασαν κάτι πολύ σημαντικό.
Ενώ στην προκήρυξη για τις ΤοΜΥ  εδόθη προτεραιότητα στους ΓΙ έναντι των παθολόγων , δεν συμβαίνει το ίδιο στην προκήρυξη ιδιωτών οικογενειακών ιατρών.
Ύπνος βαθύς " πορτογαλικού τύπου" διαπνέει τα συνδικαλιστικά όργανα των Γενικών Ιατρών.     ;)

--- Τέλος παράθεσης ---

Και εγώ σου λέω ότι σου δίνουν προτεραιότητα. Θα πάρεις μια τέτοια σύμβαση;

Gatekeeper:
Ναι. Με τα οικονομικά δεδομένα της δικής μου εταιρίας είναι σύμβαση που θα ενισχύσει τον ισολογισμός της.

Denominator:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΝαι. Με τα οικονομικά δεδομένα της δικής μου εταιρίας είναι σύμβαση που θα ενισχύσει τον ισολογισμός της.

--- Τέλος παράθεσης ---
Ανέφερες ένα σημείο κλειδί.
Οι μόνες ενδεχομένως επιχειρήσεις που μπορούν να έχουν όφελος είναι όσες είναι νομικά πρόσωπα.

Gatekeeper:
Μοιραία οδηγούμαστε σε consolidation , δεν γίνεται διαφορετικά.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση